КрасииИв ръчно изработени чудеса

Потребител от:
ПловдивПловдив

Следва

  1. Все още не следва други потребители
Здравейте, мили приятели и добре дошли в нашия вълшебен свят!
Красотата на скритите в земните недра кристали и минерали, ни вдъхнови да дадем живот на един по- различен проект, в който се съчетават вилици, спици, лъжици, махагон, стъкло, плетене и естествени камъни. И така се раждат нашите уникални и неповторими творения. Бижутата ни са изработени с много любов, положителна енергия и внимание към малките детайли. Всяко едно от тях е единствено по рода си. Водещото при изработката им е формата на камъка, който използваме. И както няма две еднакви снежинки, няма и два еднакви камъка, няма и две наши еднакви бижута.
Творците сме аз- Ив и Краси, от където се роди и нашето име КрасИиИв. Малка игра на думи, която освен имената ни, изразява и нашата цел: стремеж да направим денят ви по- красив чрез творенията ни.
Краси е силаТА на екипа и Силата е винаги с него. Вдъхновен от идеята да предава по- авангарден изглед на вещи от бита ни, той съчетава естествени минерали с тях, в резултат се раждат нашите чудеса: бижута от вилици, спици, лъжици.
Ив е красивият ум на проекта. Завлaдяна от мистиката на земните недра и малките детайли, тя преплита връвта, минералите и любовта си в малко пиршество за сетивата, използвайки древна техника за плетене, наречена макраме.
Обичаме да се шегуваме, че огъваме вилиците със силата на мисълта. Всъщност техниките са различни според материалите, с които работим и изделието, което творим, но се стремим да са максимално природосъобразни. Вилиците и лъжиците, които претворяваме са били използвани по предназначението си, но са минали висока термична обработка и са като чисто нови. Също така на част от тях има различни щампи от завода производител, които са от вътрешната страна на бижуто и не се виждат. Това придава една още по- уникална нотка на вашето бижу.
Естествените камъни от векове са използвани и са доказали лековитите си възможности. Всички те, вплетени в нашите творения, са предварително грижливо пречистени на енергийно ниво, за да могат да помагат лично на Вас, когато се сдобиете с тях. Тези мънички вълшебни енергийни късчета ще ви помогнат да преодолеете тежки моменти и ще влеят във Вас много положителна енергия и емоции. А някой от тях ще ви пазят като ангел пазител.
Нека светът ни да бъде малко по- КрасИв!
Любов и светлина!
0895745830