Гривна от 10 мм Натурален 10 мм Виолетов Чароит и Медицинска Стомана Ръчна Изработка Стреч

Гривна от 10 мм Натурален 10 мм Виолетов Чароит и Медицинска Стомана Ръчна Изработка Стреч
Гривна от 10 мм Натурален 10 мм Виолетов Чароит и Медицинска Стомана Ръчна Изработка Стреч Гривна от 10 мм Натурален 10 мм Виолетов Чароит и Медицинска Стомана Ръчна Изработка Стреч Гривна от 10 мм Натурален 10 мм Виолетов Чароит и Медицинска Стомана Ръчна Изработка Стреч Гривна от 10 мм Натурален 10 мм Виолетов Чароит и Медицинска Стомана Ръчна Изработка Стреч

Описание:
МНОГО КРАСИВА И ЕЛЕГАНТНА НОВА РЪЧНА ИЗРАБОТКА ДАМСКА СТРЕЧ ГРИВНА ОТ НАТУРАЛЕН ВИОЛЕТОВ ЧАРОИТ И МЕДИЦИНСКА СТОМАНА.
РАЗМЕР НА КАМЪКА - 1O MM
РАЗМЕР НА ГРИВНАТА - РЕГУЛИРУЕМ.


Моля, прочетете описанието и разгледайте внимателно снимките.
Вижте и другите ми вещи.
Комбинирам и няколко артикула за пощенски разходи.


Чароитът е камък на душата, с изключително силна лечебна енергия, както на физическо, така и на емоционално ниво. С негова помощ ще се избавите от страховете и ще бъдете дарени с енергия, когато имате нужда. Има силата да регулира кръвното налягане и ще Ви помогне при проблеми със съня. Бихте могли да поставите Чароит под възглавницата си, което ще Ви избави от кошмарите и неспокойни нощи. Ще е Ваш помощник в духовното Ви извисяване и ще изпълни живота Ви с положителна енергия! Един от начините да се възползвате от качествата на този полускъпоценен камък е, когато го използвате в бижута.

Този невероятен минерал е рожден камък на Скорпиона, Рибите и Стрелеца. Разбира се това не е причина да не се възползвате от красотата му, тъй като е подходящ за носене от всички зодии.

Използвани материали:
Натурален Виолетов Чароит и Медицинска Стомана

Цена:

65.00 лв.
За контакт:
Град: Бургас
didona64
профил
оценки
обяви (9)
Добавена на 22.05.2021 - 23:07
Преглеждания: 45 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!