Гривна от 10 мм Натурален Зелен Апатит и Медицинска Стомана Ръчна изработка Стреч

Гривна от 10 мм Натурален Зелен Апатит и Медицинска Стомана Ръчна изработка Стреч
Гривна от 10 мм Натурален Зелен Апатит и Медицинска Стомана Ръчна изработка Стреч Гривна от 10 мм Натурален Зелен Апатит и Медицинска Стомана Ръчна изработка Стреч Гривна от 10 мм Натурален Зелен Апатит и Медицинска Стомана Ръчна изработка Стреч

Описание:
МНОГО КРАСИВА И ЕЛЕГАНТНА НОВА РЪЧНА ИЗРАБОТКА ДАМСКА /МЪЖКА СТРЕЧ ГРИВНА ОТ НАТУРАЛЕН ЗЕЛЕН АПАТИТ И МЕДИЦИНСКА СТОМАНА.
РАЗМЕР НА КАМЪКА - 1O MM
РАЗМЕР НА ГРИВНАТА - РЕГУЛИРУЕМ.


Моля, прочетете описанието и разгледайте внимателно снимките.
Вижте и другите ми вещи.
Комбинирам и няколко артикула за пощенски разходи.

Апатитът е познат, като камък който ще Ви помогне да постигнете целите си. Ще Ви избави от объркване, апатия и негативизъм. Едновременно с това ще стимулира интелекта Ви, което ще спомогне за личностното Ви израстване и разширяване на мирогледа. Изцяло духовен минерал с пречистващо влияние върху аурата, като има способността да подсили паранормалните способности. Синият Апатит стимулира образуването на клетките и спомага за усвояването на калция. Помага при проблеми с костната система и зъбите. Би могъл да подтисне глада и да ускори метаболизма. Успокоява главоболия.
Подходящ е за носене от всички зодии!

Използвани материали:
Натурален Зелен Апатит и Медицинска Стомана

Цена:

39.00 лв.
За контакт:
Град: Бургас
didona64
профил
оценки
обяви (9)
Добавена на 22.05.2021 - 22:59
Преглеждания: 40 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!