Дамска Гривна от 10 мм Натурален Черен Турмалин и Медицинска Стомана, Ръчна изработка Стреч

Дамска Гривна от 10 мм Натурален Черен Турмалин и Медицинска Стомана, Ръчна изработка Стреч
Дамска Гривна от 10 мм Натурален Черен Турмалин и Медицинска Стомана, Ръчна изработка Стреч Дамска Гривна от 10 мм Натурален Черен Турмалин и Медицинска Стомана, Ръчна изработка Стреч Дамска Гривна от 10 мм Натурален Черен Турмалин и Медицинска Стомана, Ръчна изработка Стреч Дамска Гривна от 10 мм Натурален Черен Турмалин и Медицинска Стомана, Ръчна изработка Стреч

Описание:
Много красива и елегантна Дамска Гривна от 10 мм Натурален Черен Турмалин и Медицинска Стомана.
Ръна изработка, стреч.
Размер - Регулируем.


Моля, прочетете описанието и разгледайте внимателно снимките.
Вижте и другите ми вещи.
Комбинирам и няколко артикула за пощенски разходи.


Турмалинът спомага значително за пречистването на организма от токсини. Както е известно според различни изследвания, редица заболявания се дължат именно на токсините в тялото ни. Турмалинът има способността да пречисти нервната система, органите и тъканите на човешкото тяло именно от тях. Правени са изследвания с животни и растения доказващи положителният ефект на Турмалинът върху метаболизма. Отрицателно заредените йони, които той излъчва лекуват, както тялото Ви, така и съзнанието. Регулират кръвообръщението, като причината за това е, че разширяват капилярите, които пренасят кръвта, като така органите се насищат обилно с кислород, което спомага за правилното им функциониране. Турмалинът, не просто изчиства тялото Ви от вредните токсини, той ги унищожава напълно. Отрицателно заредените йони указват и изключително положително влияние върху настроението. С помоща на научни изследвания е доказано, че чрез насищането на мозъка с кислород благодарение на отрицателно заредените йони, бихме могли да се преборим с депресията, като в същото време стимулираме и умствената дейност без абсолютно никаква медикаментозна намеса. Още едно от свойствата на Турмалина е способността му да излъчва далечни инфрачервени лъчи, които също са изключително благоприятни за човешкото тяло. Честотата на тяхното лъчение резонира с тази на водата, както е известно човешкото тяло е основно съставено от вода. Това указва изключително положително влияние върху цялостната дейност на организма.


Широко разпространен е бил и в древността. Африкански, индиански и други племена са почитали Турмалина и са го използвали в ритуалите си, като са смятали че ще дари притежателя си с лечебни сили и ще го предпази от опастности на физическо ниво. Дори и в наши дни Турмалинът се смята за един от най-силните талисмани, носейки със себе си от този минерал се вярва, че ще изгради невидим щит срещу всякакъв вид отрицателна енергия насочена срещу Вас. В частност черният Турмалин успокоява паническите разстройства, избистря мирогледа Ви, като Ви избавя от стреса и напрежението. Насърчава положителното настроение без значение обстоятелствата, като Ви дарява с покой и трезвост. Ще Ви дари със сила да се избавите от страховете си, особено тези свързани с физическото съществуване. Един от най-използваните кристали в медитацията именно поради мира, който Ви носи!


Най-често свързваният с този камък зодиакален знак са Везните.
Подходящ е за носене от всички зодии!

Използвани материали:
Натурален Черен Турмалин, Медицинска Стомана

Цена:

45.00 лв.
За контакт:
Град: Бургас
didona64
профил
оценки
обяви (9)
Добавена на 22.05.2021 - 22:49
Преглеждания: 33 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!