Гривна от полускъпоценен камък "Тигрово око"

Гривна от полускъпоценен камък "Тигрово око"
Гривна от полускъпоценен камък "Тигрово око" Гривна от полускъпоценен камък "Тигрово око"

Описание:
Красиво бижу подходящо както за мъже, така и за жени. Използван е черен восъчен конец, който не се мокри и не се разтяга. Гривната се сваля и слага на ръката посредством затягащ клуп.
Използван е полускъпоценен камък "Тигрово око".
Мистични свойства:

В Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Това е камък с магическа слънчева енергия, който вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования.

Лечебни свойства:
Древните лечители смятали, че тигровото око управлява слънчевата енергия, преобразува я в поток с лечебна еманация и я насочва в тялото на човека. Поради това съветвали, тигрово око да носят болните и слаби хора. Помага при очни заболявания и забавя потока на енергия, която минава през тялото. Това му качество го прави много полезен при стресови ситуации.

Подходящ за зодии: Близнаци, Дева, Лъв, Козирог.

Използвани материали:
восъчен конец , полускъпоценен камък "Тигрово око"

Цена:

14.20 лв.
За контакт:
Град: Карлово
Hristo
профил
оценки
обяви (15)
Добавена на 03.12.2016 - 19:32
Преглеждания: 145 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!