Пинята за детско парти

преди 2 години, 4 месеци, 1 дни

КАК ДА ИГРАЕМ ИГРАТА „ПИНЯТА“ Инструкции – стъпка по стъпка:

СТЪПКА 1: Тази стъпка се състои в това да се уверите, че имате всичко нужно за играта – пинята (за което ние вече сме се погрижили), т.е за Вас остава само да намерите място, където да я окачите. Нужна Ви е и бухалка за пинята (за това също сме насреща), а ако желаете да затрудните максимално участниците в играта – и превръзка за очите.

СТЪПКА 2: След като сте изпълнили стъпка 1, е време да подготвим участниците. Децата се подреждат в редица, като е най – добре най – малките играчи да бъдат най – отпред, за да не рискуваме „каките и батковците“ да я счупят преди тях и да има сърдити. 

СТЪПКА 3: Щом всички участници са заели своите позиции, идва ред и на най – забавната част – самата игра. Всеки от тях, въоръжен с бухалката за пинята, се опитва да я разбие. За да е честно и да има за всички, всеки играч удря по максимум 3 пъти. И така докато пинятата бъде напълно разбита.

СТЪПКА 4: И разбира се, любимата част на всички деца – похапването на лакомствата. След изтощителните удари по пинятата, е време да презареят енергията с всички вкусотии, които ги очакват вътре в нея. Пинята е играта, която няма да ви подведе. Тя е еднакво забавна, както за момичета, така и за момчета, та дори и за по-възрастни. Когато е изиграна правилно, тази игра, подходяща както за дворни, така и за домашни и клубни партита, винаги се превръща във върховия момент, кулминацията на купона. Тази „заря от бонбони и лакомства“ ще изниква в спомените и на деца, и на възрастни пак и пак. Ще ражда тържествуващи усмивки дълго време след края на забавата.

ВАЖНО: От съображения за безопасност, докато детето се опитва да удари пинятата, всички останали деца трябва да бъдат държани настрана. ПРЕПОРЪКА: Ако участниците в играта са по – големи, за по – голяма трудност, може да ги накарате да се завъртят няколко пъти преди да започнат да удрят. Също така, може да назначите един човек за „навигатор“, който да насочва биячът на пинятата в грешна посока.


0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!