6 особености при избора на бижу като подарък за рожден ден

преди 2 години, 8 месеци, 23 дни

Поканени сте на рожден ден, или пък ваш колега има рожден ден? Всеки се сблъсква с въпроса „Какво да подаря?“ А когато става въпрос за близък човек, на когото сме подарявали „всичко“, тогава решението е още по-сложно. Според нас обаче, едно внимателно и добре подбрано бижу може да бъде прекрасен подарък, който ще бъде носен и обичан дълго време. Нека разгледаме няколко хипотези:

6 особености при избора на бижу като подарък за рожден денРъчно изработени обеци Мароканска роза

Търсите подарък за рожден ден на колежка – Обикновено тук бюджетите не са много големи, и често пъти става въпрос за малък подарък, с който да зарадвате колежката си. Перфектното решение са обеците и гривните – като цена са достъпни, а също така са хипоалергенни, красиви и удобни. Можете да ги подберете с камъни според  зодията, или според стила на обличане на дамата.

6 особености при избора на бижу като подарък за рожден денРъчно изработени обеци от стомана Purity

Когато купуваме подарък за рожден ден за колега в офиса – Тук често бюджетите не са много големи, но това не пречи да изберете нещо малко, с което да го зарадвате. Ако носи костюм и вратовръзка, спокойно можете да му изберете ключодържател от стомана. Ако предпочита спортно-елегантното облекло – една гривна от естествена кожа с котва също е чудесно решение. Котвата е символ на спокойствието, защитата и разбира се, морето!

6 особености при избора на бижу като подарък за рожден денРъчно изработен ключодържател от стомана Мандала

Когато търсите подарък за рожден ден на най-добрата си приятелка, често проблема е, че вече сте и подарявали много неща. С моята най-добра приятелка например дружим от първи клас. Представете си колко подаръци сме си подарили през годините 🙂 И При избора на подарък ще ви помогне това, че се познавате много добре, знаете кои са любимите и цветове и камъни, какви бижута обича да носи… Можете да и подарите комплект бижута, с които да изглежда зашеметяващо.

6 особености при избора на бижу като подарък за рожден денРъчно изработена гривна Небесни спирали със син ахат

Или гривна с талисманчета, които да я пазят и защитават. Или ръчно изработена висулка-уникат. Не е нужно да е скъпо, важното е да е от сърце и душа. И тя ще го оцени, повярвайте ми!

Когато търсите подарък за рожден ден на приятел мъж, вземете предвид неговите предпочитания, стила на обличане, музиката която слуша – един младеж, който слуша рап ще се зарадва на дълъг ланец от медицинска стомана, а върлият металист – на верига за панталон от стомана или широка гривна от стомана.

Когато търсите подарък за рожден ден на майка, сестра, или други роднини – И тук бижутата успешно могат да влязат в ролята на подарък. Можем да подберем камъните не само според зодията,

6 особености при избора на бижу като подарък за рожден денРъчно изработена верига за панталон от стомана Балис

но и според датата на раждане, името и даже според това какви цели си е поставила или какви здравословни проблеми решава. Например ако има нужда от снемане на стреса и балансиране – можете да и подарите бижута с лунен камък или розов кварц, ако има проблеми със сърдечно-съдовата система – бижута с хематит.

Ако търсите подарък за брат, баща или друг роднина – и тук подаръците са по-скоро символизиращи нещо. На баща си можете да подарите кръст от медицинска стомана, който да осветите в църква. Кръста е символ на вярата, живота и вечността. Често подаряваме кръст за да пази и защитава собственика си, тъй като кръста е много силен талисман. А на брат си можете да поръчате кожена гривна или медальон от естествена кожа с ръчно гравиран символ, или пък с имената на децата му (ако има деца разбира се) 😉

Ако решите, че тази статия може да бъде полезна на някого, ще се радваме да я споделите!


Източник: https://teoniko.com/6-%d0%be%d1%81%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%b8%d0%b6%d1%83-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b4/

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!