Оникс Арт Студио

Потребител от:
В. ТърновоВ. Търново

Следва

  1. Все още не следва други потребители
Здравейте, добре дошли в моето цветно Оникс Арт Студио!

Обожавам да създавам безброй красиви неща с ръцете си,изработвам бижута от различни материали - различни метални елементи, камъни, минерали, дантела,работя с филц и всичко което ми хрумне:) Все още се уча на много неща и имам безброй много идеи и проекти,така че ще Ви изненадвам периодично с по нещо ново! Надявам се моите творения да Ви донесат настроение и да Ви накарат да се усмихнете! Всяко едно бижу,предмет или аксесоар е създаден с много любов, с много труд и творческа мисъл.

Всяко бижу е създадено с много любов и заредено с положителни емоции, дълго обмисляно и планирано, с цел да достигне моя идеал и моята визия за красота! За момента всички нещица са единствени по рода си и смело бих казала, че всички са уникални! Надявам се и Вие да ги оцените и харесате!

Направете един красив подарък на себе си или близък до сърцето Ви човек! Ако не намирате себе си в бижутата, които правя, с радост бих изпълнила вашите желания и идеи!

За поръчки, въпроси и идеи, моля, свържете се с мен на лично съобщение на страницата, на телефон 0888 167 243 (Елена) или ми пишете на e-mail: meelanor@yahoo.com

Благодаря Ви предварително!
0888167243