Красимира Пенева

Потребител от:
СливенСливен

Следва

  1. Все още не следва други потребители
Натурални сапуни „Красива“ се приготвят в малки количества по традиционен метод с изцяло натурални съставки от най-високо качество.

Използваме внимателно подбрани масла, олиа, хума, билки и етерични масла, които запазват качествата си в процеса на изработване на сапуна. В следствие на това се получава продукт с високо ниво на естествен глицерин, който поддържа кожата свежа и гладка и помага за запазване на естествената хидратация.

Някои от сапуните са нежно ароматизирани с чисти етерични масла, докато други са безароматни (можете да доловите естественият аромат на базовите масла, използвани за направата им) и са подходящи дори за най-нежната и чувствителна кожа.

Всички продукти са нотифицирани в Европейският портал за козметични продукти, но Вие можете да поръчате и персонализирани продукти с избрани от вас съставки.

Освен сапуни, тук можете да намерите свещи от пчелен восък, които пречистват ефективно въздуха и даряват стаята с нежна светлина, билкови балсами за устни, натурални ексфолианти за лице и тяло.

Натурални сапуни „Красива“ съществуват благодарение на безбройните доволни приятели и клиенти, които постоянно ни препоръчват, а отзивите, които получаваме от вас, ни карат да продължаваме да правим това, което умеем най-добре – да ви караме да се чувствате уверени в красотата си и удобно в кожата си.

С продуктите на „Красива“ ще върнете естественият баланс – кожата ви ще бъде чиста, здрава и сияйна, а косата – хидратирана, заздравена и обемна.

Внимание: сапуни „Красива“ не са за декорация, моля, използвайте ги. Ние ще направим още... обещаваме :)!

И понеже сме на мнение, че животът е колело и въпреки всички трудности, трябва да останем Хора, ние даряваме между 5% и 10% от средствата ни за благотворителни каузи – в повечето случаи подпомагаме набирането на средства в помощ на болни от най-коварната болест на нашето време. Със закупуването на продукт от нас, помагате и вие!