Милена Градинарожа

Потребител от:
СофияСофия

Следва

  1. Все още не следва други потребители
Студио "Спектър-БГ" е млада компания, която обединява приложението на най-съвременните технологични методи в 3D принтирането и лазерното гравиране.
Нашите услуги обхващат пълния цикъл от дейности, през които минава работният процес. Започваме с концептуалната разработка, която включва експертно проучване и планиране на Вашата идея. Предлагаме професионален дизайн и детайлна разработка на Вашия проект. Следва прототипирането и моделирането на обекта, за да реализираме и доставим краен продукт от най-високо качество.
Услугите на студио "Спектър-БГ" са насочени към широк диапазон от клиенти. От тях могат да се възползват както хора, които искат да предложат на близките си уникални подаръци, сувенири и игри, така и всякакви фирми, малки и средни предприятия, големи компании от областта на архитектурата, геодезията, бижутерията, медицината, стоматологията, индустриалния дизайн и производството на стоки от всякакъв вид.
Нашата модерна технология с двуцветен 3D принтер позволява висококачествена изработка на прототипи, архитектурни и дизайнерски модели, модели за обучение, игри, подаръци, сувенири, рекламни и промоционални материали и др.
Студио "Спектър-БГ" съчетава 3D принтирането с възможността за лазерно гравиране на текст, лога и снимки върху стъкло и кристал, дърво, кожа, пластмаса и други неметални изделия, включително върху цилиндрични повърхности като чаши и бутилки, както и генериране и гравиране на QR и баркодове на серии изделия.
ул. Ами Буйе 28
0878 560429