Неда Митева

Потребител от:
СофияСофия

Следва

  1. Все още не следва други потребители

Здравейте,
Радвам се, че посетихте моят профил. Надявам се, вече разгледахте сините картички. Създадох ги, съчетавайки три свои любими неща.
Бродирането за мен е много приятен начин да прекарам част от свободното си време. Докато бродирам, мога да слушам хубава музика, да разговарям с някого, да си мисля за мои неща. Мога да експериментирам с цветовете, с фигурите, да започвам от начало. И винаги съм нетърпелива да видя резултата.
Много обичам, много се възхищавам на националните ни шевици и тъкани. Стилизираните растения, животни, хора, както и геометричните фигури са толкова ярки, жизнени, разнообразни. Какво богатство! Тези мотиви ми изглеждат напълно съвременни, жалко, че не са достатъчно популярни.
Работата с картон и хартия – точно измерване, рязане, лепене, също е доста забавна. Доволна съм от резултата. Получиха се стилни картички. Напомнят ми на прозорчета с ледени рисунки. Затова смятам, че са много подходящи за зимните празници. Ако искате да зарадвате скъп човек, изпратете му истинска, вместо виртуална картичка. Напишете му топло послание. Сигурна съм, че ще я запази за дълго.
Всички картички от тази серия са в един екземпляр (имате шанс да получите уникат :))
Мога да повторя някои от тях, но в много ограничено количество.
И така, благодаря, че се отбихте.
Желая Ви здраве!