мария

Потребител от:
В. ТърновоВ. Търново

Следва

  1. Таня Иванова
  2. Наталия Георгиева
  3. Альоша Кадьов
Радвам се че посетихте моят профил:) Казвам се Мария, а шиенето е моето хоби. Това, което правя ми носи пълно удоволствие и релаксация, затова не го приемам като работа или нещо, което трябва да правя насила, именно поради това, изработките ми са изпълнени с положителна енергия.

Обичам да правя различни неща и затова ако разгледате сайта , там са разпределени по категории. Старая се да обогатявам 'репертуара' си, в изработка на нови и нови форми и да подобрявам старите.. Зад всяко изделие, което виждате стои лично подбиране и доста труд - идея, избор и снабдяване с материали, кроене, рисуване, гладене, рязане, шиене, пълнене, лепене, снимане, публикуване, подготвяне, изпращане на изделието... и какво ли още не, изработено в домашна обстановка. Именно заради това, аз невиждам просто готов продукт, а виждам пътя, който съм изминала, за да го направя. Надявам се и Вие да видите това. На мнение съм, че нетрябва да има писани правила за това - как да се изработи дадено нещо, защото всеки творец е различен и воден от усета си прави своята изработка!

Всеки продукт притежава индивидуалност, за да носи уникалност, радост и уют във вашият дом. Това е идеята на хендмейд продуктите! Тук ще видите както стандартни и комерсиални идеи, така и нестандартни и рядко срещани такива, които ще се радвам да изберете за Вас или Вашите близки и приятели.

Цената на всяко изделие е съобразена според вложените материали, сложността, времето за изработка, пазарните цени.

Моля имайте предвид, че всяко нещо си има техническо време за изработка, а поръчките се изпълняват според реда на тяхното заявяване и според натовареността.

Вашите запитвания може да отправите тук, през фейсбук страницата, да оставите съобщение на e-mail (owlinhome@abv.bg) или на телефон 0885 372 611.
0885372611