Мария Терзииванова

Потребител от:
РусеРусе

Следва

  1. Все още не следва други потребители
Здравейте,
казвам се Мария Терзииванова.
Споделям мнението, че изкуството е усещане за заобикалящата ни реалност и умение, по свой начин да го споделиш с другите.
Съвременните масово производство и технологии ни осигуряват изобилие от стоки и услуги, подобряват качеството на живота ни. Но! Въпреки многото алтернативи за избор, изглеждаме еднакво, откъсваме се от природата и нейните багри, отмират старите занаяти. В нашите ръце и възможности е да се откъснем от тези негативи, да направим дните си цветни, да внесем уют в дома си.
В този смисъл аз се заех да реализирам своя проект. От една година изработвам само на ръка съвременни чанти и аксесоари. Всички операции от дизайна до готовия продукт правя сама. Уча, усъвършенствам и прилагам различни техники за изработка на изделията и акцентите (мотивите) в тях: ръчна бродерия, плетене на една и две куки, иглонабиване, тъкане на вертикална рамка, пачуърк и куилт, плъстене, декупаж. Плъстенето и тъкането на вертикален стан са умения и занаяти, характерни за България. Освен от народното творчество черпя вдъхновение и енергия от изумителната мощ на природата и нейните цветове. Влагам в творбите си както естествени материали (вълна, памук, лен, дърво, метални елементи, памучни, ленени и вълнени платове), така и изкуствени материи. Държа на прецизността на изработка на всеки детайл и здравината на изделията. Старая се да бъдат удобни за носене и функционални.
Радвам се да споделя и да предложа моите авторски творби, които да Ви носят цветно настроение.

Доставка: до офис на куриерска фирма "Еконт експрес". Транспортната услуга (от 3.50 до 4.00 лв.) се заплаща от купувача.
Плащане: наложен платеж.
Ако предпочитате доставка с друга куриерска фирма или до адрес, свържете се с мен.
За град Русе може и чрез лична среща.

0886844565