Симона Милева

Потребител от:
СофияСофия

Следва

  1. Все още не следва други потребители
"Когато купувате от независим артист, вие купувате повече от просто картина, разказ или песен. Купувате стотици часове експериментиране и хиляди грешки. Купувате дни, седмици, месеци, години неудовлетворение и моменти на истинска наслада. Купувате нощи, прекарани в тревоги за плащането на наема, достатъчно храна, достатъчно средства да нахраниш децата, птичките,... кучето. Не просто купувате нещо - купувате всъщност парченце от сърцето, частица от душата, личните моменти от нечий живот. И най-важното - купувате на този артист повече време да прави нещата, които са страстта му, нещата, които правят всичко, написано по-горе да си струва страховете и съмненията, нещата които правят живота ЖИВ!" - Ребека Джой Плети


Здравейте,
добре дошли в Лимонената ни къща, в която се надяваме да внесем цвят и настроение в ежедневието ви. За всички, които ценят ръчно направените и уникални подаръци. Ръчните неща са направени с много любов и желание и заредени с положителен заряд.
Занимавам се с изработката на картички за всякакви поводи, покани, албуми, тефтери,правя играчки и аксесоари от филц. В последната година започнах и да шия - главно подвързии за книги, несесери и чанти (използвам памучни платове с високо качество).

За повече информация, въпроси и каквото друго ви хрумне, не се бавете да ми пишете. :)

За доставка използвам услугите на Еконт, като поръчка над 100 лв. е безплатна.