»

Помощ

Помощ

Често задавани въпроси.


Как мога да си купя нещо от Ruchnaizrabotka.com?

За да закупите нещо от Ruchnaizrabotka.com, трябва да се регистрирате в портала и като си харесате нещо, да изпратите съобщение до автора за конкретния артикул, чрез големия червен бутон за запитване, който се намира в дясно на обявата, която сте харесали.

Ако желаете, бихте могли да изпратите и лично съобщение на автора, като влезете в неговия профил. Под снимката му ще видите бутон, от който бихте могли да изпратите запитване.

Регистрацията става бързо и е напълно безплатна!

Защо не мога да кача обява?

Системата не приема непопълнени полета в обявата!

Ако всички полета са попълнени и отново не можете да пуснете обява, вероятно проблемът е в размера на снимките, които се опитвате да прикачите.

Снимките не трябва да надвишават 2 MB.


Как мога да се регистрирам в Ruchnaizrabotka.com?

Регистрирането е лесно. Отидете на страницата за регистрация, попълнете формуляра, прочетете и се съгласете с Условията за ползване на сайта и потвърдете.

Може да се регистрирате и чрез бутона на фейсбук или туитър, но в този случай авторът няма да може да Ви върне отговор, ако не оставите в съобщението имейл или телефон за обратна връзка.

Сега сте готови да продължите.

Ако имате някакъв проблем при регистрацията, не се колебайте да изпратите запитване на нашия имейл адрес contacts@ruchnaizrabotka.com.


Има ли рискове за сигурността на данните?

Не.


Мога ли да изтрия профила си в Ruchnaizrabotka.com?

Разбира се. Ако не виждате такава възможност, най-вероятно се извършват някакви промени в момента и може да ни пишете на нашия имейл адрес.


Как се заплащат закупените артикули?

След като харесате нещо и се уверите, че то е налично, се договаряте с продавача за най-удобния начин за Вас и за него. 

Ние Ви препоръчваме винаги да пазарувате с куриерска фирма с наложен платеж!!!


Безопасно ли е да пазарувам от Ruchnaizrabotka.com?

За по-голяма сигурност ние Ви препоръчваме да пазарувате с наложен платеж, след като сте видели продукта, защото плащанията не минават през нас, а се уреждат между купувач и продавач.

В случаите, когато продавачът е лесно достъпен е по-добре да получите артикула на ръка и така ще спестите разходи за доставката. По този начин ще имате възможност да се запознаете и лично с човека, който е изработил това, което сте харесали.


Какви са тези съобщения, които мога да получавам?

Съобщенията се използват за обмен на информация между регистрираните потребители в портала. Чрез функцията на вътрешни съобщения можете да се свържете с някой да разпитате повече за даден продукт, да помолите да Ви изпратят повече снимки, както и да уточните процедурата за доставка. След като някой Ви е писал съобщение, Вие ще го получите на Вашия имейл адрес с информативна цел. Вие не можете да отговорите на това съобщение от имейлът Ви. Трябва да влезете в профила си на Ръчна изработка и да го отворите от там. Само така ще можете да отговорите на съобщението.


Мога ли да редактирам обява и как става това?

Да, Вие можете да редактирате вече качена обява. За да редактирате обява, влезте във Вашите обяви от линка най-горе в дясно (изглежда, като раирано квадратче) и те ще Ви се отворят една под друга. В дясно на всяка обява има моливче, на което като стъпите ще може да редактирате обявата, да добавите или изтриете снимка или да смените снимката от лицето на обявата.


Мога ли да променям цените на моите обяви?

Да. За да промените цената на Ваша обява, влезте във Вашите обяви и използвайте функцията за редактиране. Там променете цената в определеното поле или използвайте да сложите процент намаление. При използване на процентна отстъпка, въведете стара и нова цена и системата ще Ви изчисли сама процента на отстъпката. Обявата Ви автоматично ще се показва и в категория "Намалени продукти".


Какво става, ако не съм доволен от моята покупка?

Ruchnaizrabotka.com вярва в коректността на своите потребители независимо дали са продавачи или купувачи или посетители. Нашата общност се основава на взаимно уважение и доверие. Преди да направите покупка, ние Ви препоръчваме да проверите надеждността на продавача, чрез функцията за оценяване, която Ви позволява да видите коментарите от предишни купувачи и техните оценки.

В случай, че смятате, че сте бил излъган от продавача, можете да сигнализирате по два начина:

Вътрешна система за съобщения: свързвате се с продавача и го молите да направи замяна.

Система за обратна връзка: можете да поставите на продавача отрицателна оценка, която ще тежи много върху доверието му, като потребител в Ruchnaizrabotka.

Много Ви моля, преди да сложите отрицателна оценка, задължително пробвайте да сe свържете с продавача, за да опитате да изчистите всички недоразумения и ако това не се случи чак тогава оценете.

Ние сме заинтересовани да поддържаме висока надеждност и репутация онлайн и благодарение на справедлив обмен на мнения може да се стигне до задоволително решение и за двете страни.


Как мога да намеря нещо конкретно в Ruchnaizrabotka.com?

Можете да разглеждате артикули, чрез категориите, които са в лявото меню на началната страница. Можете да търсите продукти и по градове. Можете да търсите и по ключова дума, като я въведете в лентата за търсене.

Контакт с нас:

Email: contacts@ruchnaizrabotka.com