»

За нас

За нас

Какво е Ruchnaizrabotka.com?

Ruchnaizrabotka.com е онлайн пазар.

Съвременен пазар - защото използва технология да достига навсякъде, но с душа на истинските стари пазари, където всеки може да разстеле кърпата си на един квадрат земя и да продава своите творения.

Ruchnaizrabotka.com е посветен на всички Вас: занаятчии, творци и любители! Това е правилното място да продавате изключителни творения и оригинални бижута, дрехи, чанти, постелки, мебели, декорации...всичко, каквото подскаже въображението Ви!

С няколко стъпки можете да създадете място, където да покажете Вашата индивидуалност, да представите себе си и да качите Ваши продукти, за да ги видят тези, които искат да се разходят из магазините на този пазар.

Ruchnaizrabotka.com е също и място за тези, които търсят да намерят нещо уникално за себе си или просто да разгледат. Тези магазини са с уникални предмети, родени от въображението на стотици творци, които са намерили начин да изразят себе си, чрез своите творения.

Ако не намерите това, което търсите, не се отказвайте. Направете запитване до някои от авторите и те ще бъдат в състояние да го превърнат в истинска реалност.


Кои сме ние?

Ruchnaizrabotka.com е проект замислен от приятели със страст към ръчно изработени предмети. Ние сме хора, които вярваме в повторното използване на отпадъчни материали, хора, които връщат живота на стари предмети и обичат да създават уникални неща.

Ruchnaizrabotka.com сега прохожда, но мечтата ни е да стигнем до всяка точка на България, а може би един ден дори и по света.