Какао и Карите - Домашен Натурален Сапун

Какао и Карите - Домашен Натурален Сапун
Какао и Карите - Домашен Натурален Сапун Какао и Карите - Домашен Натурален Сапун

Описание:
Ръчно изработен натурален сапун КАКАО И КАРИТЕ
100 грама блаженство за кожата и сетивата!
Сапун Какао и карите е подходящ за всеки тип кожа, особено за суха или кожа, изложена продължително време на слънце. С богатото си съдържание на базови масла, както и големият процент сурово какаово масло и нерафинирано масло от карите, сапун Какао и карите подхранва ефективно и оставя усещане за кадифен завършек.
Суровото какаово масло отлично овлажнява и омекотява кожата, забавя процесите на стареене поради наличните в него антиоксиданти, има нисък слънцезащитен фактор и стимулира умереното почерняване на кожата. То помага за подобряване структурата на кожата, предпазва я и я прави по-еластична.
Суровото и нерафинирано масло от карите е естествено богато на витамини А, Е и F и микроелементи. То има омекотяващо и заздравяващо кожата действие, помага на кожата да се регенерира по-бързо и подобрява вида ѝ при различни състояния като стрии, екземи, слънчеви изгаряния, ухапвания от насекоми, помага при наличието на фини линии и бръчици. Обогатява цялостно състава ѝ, като ѝ предоставя така нужните витамини и минерали.
Нежният аромат на ванилия гъделичка обонянието, докато фино смлените частици кафе и какао заглаждат повърхността на кожата и премахват мъртвите клетки. Кожата видимо подобрява вида си, а вие се чувствате страхотно в нея.
Състав: сурово какаово масло, био масло карите, маслиново масло, кокосово масло, палмово масло, рициново масло, какао, кафе.

Използвани материали:
сурово какаово масло, био масло карите, маслиново масло, кокосово масло, палмово масло, рициново масло, какао, кафе

Цена:

7.50 лв.
За контакт:
Град: Сливен
krasivasoaps
профил
оценки
обяви (6)
Добавена на 29.07.2021 - 14:04
Преглеждания: 24 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!