Арган и Канела - Домашен Натурален Сапун

Арган и Канела - Домашен Натурален Сапун
Арган и Канела - Домашен Натурален Сапун Арган и Канела - Домашен Натурален Сапун Арган и Канела - Домашен Натурален Сапун

Описание:
Ръчно изработен натурален сапун АРГАН И КАНЕЛА
Подходящ за всеки тип кожа и коса, с подхранващо, заздравяващо и регенериращо действие.
Ръчно изработен натурален сапун Арган и канела се изработва по авторска рецепта на KrasivaSoaps, за да бъде подходящ както за тяло, така и за коса. Специалната технология на изработване позволява на сапуна да хидратира и омекоти кожата и косата, а подбраните масла действат подхранващо и заздравяващо. Активните съставки са базово масло от арган и етерично масло от листа на канела.
Според някои изследвания етеричното масло от листа на канела, добавено в малко количество към шампоана за коса, усилва растежа на косъма и заздравява корените на косата.
От друга страна висококачественото масло от арган се грижи за здравината и еластичността на кожата и косата. Не случайно го наричат „течно злато“. Това масло е богато на вит. Е, немазно е и е подходящо за всеки тип коса, особено за третирана, суха и изтощена. То хидратира в дълбочина и възстановява косата.
Състав: кокосово масло, маслиново масло, палмово масло, арганово масло, рициново масло, етерично масло от листа на канела.

Използвани материали:
кокосово масло, маслиново масло, палмово масло, арганово масло, рициново масло, етерично масло от листа на канела

Цена:

7.50 лв.
За контакт:
Град: Сливен
krasivasoaps
профил
оценки
обяви (6)
Добавена на 29.07.2021 - 13:58
Преглеждания: 20 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!