Боров Катран - Домашен Натурален Сапун

Боров Катран - Домашен Натурален Сапун
Боров Катран - Домашен Натурален Сапун Боров Катран - Домашен Натурален Сапун

Описание:
Натурален сапун БОРОВ КАТРАН (без палмово масло)
Ръчно изработен натурален сапун Боров Катран е авторска рецепта на KrasivaSoaps, която е специално създадена за хора с проблемна кожа и / или коса.
Натуралният сапун е изработен с висококачествено маслиново масло и с боров катран, който определя и специфичният аромат на сапуна.
Боровият катран действа успокояващо и заздравяващо при раздразнена и атопична кожа, а зехтинът омекотява и овлажнява кожата и подпомага нейното възстановяване.
Използваме чист зехтин - идеален за поддържане на свежа и еластична кожа, поддържа нивата на хидратация и предпазва кожата от вредни влияния.
В сапуна присъстват още кокосово и рициново масло. Освен, че правят сапуна с по-богата пяна, двете масла имат много добро почистващо и възстановяващо действие. Рициновото масло успокоява кожата и е полезно средство за справяне с пигментация, белези и акне.
Kокосовото масло в сапуна хидратира кожата ефективно и подхранва. Също така стимулира производството на колаген, кожата изглежда видимо по-добре.
Събрани в един продукт, четирите компонента вършат много добра работа по възстановяването на кожата.
Състав: маслиново масло, кокосово масло, рициново масло, боров катран.

Използвани материали:
маслиново масло, кокосово масло, рициново масло, боров катран

Цена:

7.50 лв.
За контакт:
Град: Сливен
krasivasoaps
профил
оценки
обяви (6)
Добавена на 29.07.2021 - 13:26
Преглеждания: 39 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!