Очарователно Пате с шапчица и чантичка, арт изделие, изработено от вълна

Очарователно Пате с шапчица и чантичка, арт изделие, изработено от вълна
Очарователно Пате с шапчица и чантичка, арт изделие, изработено от вълна Очарователно Пате с шапчица и чантичка, арт изделие, изработено от вълна Очарователно Пате с шапчица и чантичка, арт изделие, изработено от вълна Очарователно Пате с шапчица и чантичка, арт изделие, изработено от вълна

Описание:
Това реалистично пате, с аксесоари текстилна шапчица и чантичка е арт бутиково изделие, предназначено за декор. Може да украсите пролетно дома си с тази очарователна вълнена скулптура или да зарадвате приятно някой близък или колекционер.

Арт изделията от вълна са леки и много меки на допир и несъмнено придават топлина и уют в интериора. Подбрана е вълна от нежен оранжев цвят, прелят с екрю.

Патето е изработено от покрита телена конструкция с техника иглонабиване. Това го прави подвижно, може да му се наместват крачетата, да накланя глава във всички посоки, може да стои самостоятелно. Текстилната шапчица е украсена с дантела и розички, тя може да се сваля - чантичката също. Патето е уникат, единствена бройка в тази комбинация. Ще го получите опаковано в картонена кутия, обградено с тишу хартия.

Размери: височина 22см без шапка, 23см със шапка.
Не е предназначено да бъде детска играчка! За интериорна декорация! Не се пере.

https://www.owl-in-home.com/

Използвани материали:
вълна, телена конструкция, плат, дантела, декорации, сатенена лента, връв.

Цена:

69.00 лв.
За контакт:
Град: В. Търново
owl in home
профил
оценки
обяви (23)
Добавена на 03.05.2020 - 18:55
Преглеждания: 24 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!