Сувенир - Пано декорация за стена "Вълшебни цветя" - 40 см. Модел DM-9029

Код: DM-9029
Сувенир - Пано декорация за стена "Вълшебни цветя" - 40 см. Модел DM-9029
Сувенир - Пано декорация за стена "Вълшебни цветя" - 40 см. Модел DM-9029 Сувенир - Пано декорация за стена "Вълшебни цветя" - 40 см. Модел DM-9029

Описание:
Ръчно изработена композиция - сувенир декорация за стена изобразяваща красиви цветя с вълшебни цветове от пари.
Нестандартно и свежо решение за интериора във Вашия дом или на работното място.
Най-хубавият подарък за любим човек е този, който е уникален и единствен.

В Онлайн магазин Smart Choice можете да намерите много и разнообразни предложения за уникални и неповторими подаръци, които се предлагат само в нашия магазин просто защото ние ги създаваме. Всички предложения можете да видите в категорията "Уникални подаръци - Ръчна изработка"

Разбира се Вие също можете да бъдете дизайнер и да ни споделите Вашите идеи, а ние ще ги превърнем в реалност.

Този сувенир ще донесе щастие, късмет и изобилие на хората около него. Красив, оригинален и много полезен подарък за всеки дом и по всеки повод, а също така и отлично допълнение към интериора във Вашия дом или офис с което ще предизвикате само комплименти за Вашия избор.

Размери:
Височина - 40 см.
Дължина - 30 см.
Широчина - 3 см.
Модел: DM-9029

Проблемът с който неизбежно се сблъскваме всички е намирането на подарък за приятел, роднина или колега. Изборът на добър сувенир не винаги се получава, дори ако познавате добре човека, неговите навици и вкусове. В такива случаи, от трудното положение ще ни помогне да излезем оригинален подарък - ръчно изработено пано декорация за стена, който винаги ще намери своето място в къщата, офиса или заведението.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

Разгледайте подробно Тук:

https://www.smartchoicebg.com/unikalni-podaratzi-rachna-izrabotka/suvenir-pano-dekoraciya-za-stena-valshebni-cvetya-40-sm-model-dm-9029

Използвани материали:
канава, монети

Цена:

59.90 лв.54.90 лв.
За контакт:
Град: София
DANIMADE
профил
оценки
обяви (112)
Добавена на 17.01.2020 - 03:29
Преглеждания: 110 пъти
Оценка:
5 звезди, на базата на 1 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!