Декоративно пано за стена от 5 части - "Наздраве с пенлива бира" - HD-976

Код: HD-976
Декоративно пано за стена от 5 части - "Наздраве с пенлива бира" - HD-976
Декоративно пано за стена от 5 части - "Наздраве с пенлива бира" - HD-976 Декоративно пано за стена от 5 части - "Наздраве с пенлива бира" - HD-976 Декоративно пано за стена от 5 части - "Наздраве с пенлива бира" - HD-976 Декоративно пано за стена от 5 части - "Наздраве с пенлива бира" - HD-976

Описание:
Атрактивна декорация - пано за стена от 5 различни по големина части с изображение на чаши с пенлива бира - най-известната свежа напитка в целия свят.

НОВО предложение от Smart Choice - Модел: HD-976

Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части (панели) изработени от изключително лек материал с лесен и бърз монтаж.
Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете.
Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години!

В комплекта са включени възможно най-щадящи вашата стена двойно залепващи ленти, даващи ви възможност за репозициониране, т.е можете съвсем лесно да донаместите отделните панели или да преместите цялото пано, а също така и подробни инструкции на Български език.

АКТУАЛНО!
Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние от онлайн магазин Smart Choice ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта.

Изберете това пано за стена и раздвижете интериора във Вашата кухня, всекидневна, спалня, детска стая, хол, заведение, офис, салон за красота, ресторант, хотел или където Вие прецените, че би подхождало.

Онлайн магазин Smart Choice Ви предлага избор от 2 размера и 5 различни дизайна за най-добро позициониране според специфичността на интериора във Вашия дом.

Паното за стена се изработва от два вида материал:

ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН)
Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, пластмасови прибори за хранене и много други)

Цени:
СТАНДАРТЕН размер: 110 x 65 см - 69.90 лв.
МЕГА размер: 160 x 100 см - 109.90 лв.

или

КАРТИНА ПАНО ОТ КАНАВА
ръчно изпъната върху 20 х 37 мм. дървена подрамка.
Канава (канаваца) е художествено платно с принтирано изображение, ръчно изпънато върху 20 х 37 мм. дървена подрамка защитено със специален лак
Специфичната структура на канaвата придава обемност на изображението (3D ефект), плътна и богата цветност.

Цени:
СТАНДАРТЕН размер: 110 x 65 см - 99.90 лв.
МЕГА размер: 160 x 100 см - 149.90 лв.

ГАРАНЦИЯ!
В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 30 дни след получаването му и ние от онлайн магазин Smart Choice ще възстановим заплатената от вас сума.

Още от онлайн магазин #SmartChoice можете да разгледате Тук:

https://www.smartchoicebg.com/dekorativno-pano-za-stena-ot-5-chasti-nazdrave-s-penliva-bira-hd-976

Използвани материали:
ПВЦ, канава

Цена:

80.00 лв.69.90 лв.
За контакт:
Град: София
DANIMADE
профил
оценки
обяви (98)
Добавена на 23.08.2019 - 17:06
Преглеждания: 30 пъти
Оценка:
5 звезди, на базата на 1 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!