Унисекс гривна от естествени камъни седем чакри и Оникс - DM-2427

Код: DM-2427
Унисекс гривна от естествени камъни седем чакри и Оникс - DM-2427
Унисекс гривна от естествени камъни седем чакри и Оникс - DM-2427 Унисекс гривна от естествени камъни седем чакри и Оникс - DM-2427 Унисекс гривна от естествени камъни седем чакри и Оникс - DM-2427 Унисекс гривна от естествени камъни седем чакри и Оникс - DM-2427

Описание:
Ръчно изработена еластична унисекс гривна от естествени камъни Оникс и по един камък за всяка от седемте чакри - Гранат, Карнеол, Косите на Венера, Нефрит, бял Оникс, Лазурит и Аметист. Красотата на гривната се допълва от атрактивни метални рингове.
Оригинален дизайн от DANIMADE - модел DM-2427

НОВО предложение от Smart Choice - възползвайте се от нашите отстъпки до 15%, бърза и сигурна доставка в цяла България със застраховка и опция за преглед.

Всеки обича да получава подаръци, така се чувства забелязван и обичан. Добре е подаръка да е уникален, да излъчва лично отношение и топлина, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.
Разбира се не забравяйте, че Вие също сте важни и можете да изберете гривна и за себе си, просто така за да направите деня си по-цветен и да притежавате едно бижу от естествени камъни по Ваш вкус и моден стил.

Затова онлайн магазин Smart Choice Ви предлага да изберете от голямо разнообразие на дамски и мъжки гривни от естествени камъни. Ако нито един от нашите модели не отговаря на Вашия моден стил с голямо удоволствие ще изработим за Вас гривна от естествени камъни по Ваш избор и по Ваш дизайн.

Елементи:

- 10 мм. мъниста ОНИКС - камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола.
Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение.

- 10 мм. мъниста Гранат, Карнеол, Косите на Венера, Нефрит, бял Оникс, Лазурит и Аметист.

- метални орнаменти (разделители)

- корда - изключително здрава, еластична и водоустойчива

Обиколка на гривната (стандартна) – 17 см. с възможност за промяна на размера по ваше желание. Обиколка на гривната можете да изберете от менюто в дясно.

ОТСТЪПКИ!!!
При закупуване на повече от един брой дамски гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки:
- За 2 бр. гривни - Отстъпка - 5%
- За 3 бр. гривни - Отстъпка - 10%
- За 5 бр. гривни - Отстъпка - 15%

АКТУАЛНО!
При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.
Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.

Още от онлайн магазин #SmartChoice можете да разгледате Тук:

https://www.smartchoicebg.com/uniseks-grivna-ot-estestveni-kamani-sedem-chakri-i-oniks-dm-2427

Използвани материали:
Гранат, Карнеол, Косите на Венера, Нефрит, бял Оникс, Лазурит и Аметист

Цена:

18.90 лв.14.90 лв.
За контакт:
Град: София
DANIMADE
профил
оценки
обяви (97)
Добавена на 07.08.2019 - 20:21
Преглеждания: 50 пъти
Оценка:
5 звезди, на базата на 1 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!