Сувенир - топиар "Дърво от кафе" - 42 см. Модел DM-9036

Код: DM-9036
Сувенир - топиар "Дърво от кафе" - 42 см. Модел DM-9036

Описание:
Ръчно изработена композиция - сувенир цветно дърво топиар изработено от зърна кафе.
Нестандартно и свежо решение за интериора във Вашия дом или на работното място.
Най-хубавият подарък за любим човек е този, който е уникален и единствен.

В Онлайн магазин Smart Choice можете да намерите много и разнообразни предложения за уникални и неповторими подаръци, които се предлагат само в нашия магазин просто защото ние ги създаваме. Всички предложения можете да видите в категорията "Уникални подаръци - Ръчна изработка"

Разбира се Вие също можете да бъдете дизайнер и да ни споделите Вашите идеи, а ние ще ги превърнем в реалност.

Този сувенир ще донесе щастие, късмет и изобилие на хората около него. Красив, оригинален и много полезен подарък за всеки дом и по всеки повод, а също така и отлично допълнение към интериора във Вашия дом или офис с което ще предизвикате само комплименти за Вашия избор.

Размери:
Височина - 42 см.
Дължина - 25 см.
Широчина - 24 см.
Модел: DM-9036

Какво е топиар?
Днес е много модерно да имаш малко изкуствено дърво - топиар, то е символ на щастие, любов и икономическо благополучие. Практичен, необичаен и толкова атрактивен подарък би се харесал на всеки.

Проблемът с който неизбежно се сблъскваме всички е намирането на подарък за приятел, роднина или колега. Изборът на добър сувенир не винаги се получава, дори ако познавате добре човека, неговите навици и вкусове. В такива случаи, от трудното положение ще ни помогне да излезем оригинален подарък - ръчно изработен топиар, който винаги ще намери своето място в къщата, офиса или заведението.

Още от магазин Smart Choice можете да разгледате ТУК:

https://www.smartchoicebg.com/idei-za-podaratzi/unikalni-podaratzi-rachna-izrabotka/suvenir-topiar-darvo-ot-kafe-42-sm-model-dm-9036

Използвани материали:
кафе, стиропор, керамика

Цена:

55.00 лв.44.60 лв.
За контакт:
Град: София
DANIMADE
профил
оценки
обяви (89)
Добавена на 29.07.2019 - 23:36
Преглеждания: 33 пъти
Оценка:
5 звезди, на базата на 1 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!