Дамска гривна от естествени камъни Тигрово око и Жадеит - DM-2253

Код: DM-2253
Дамска гривна от естествени камъни Тигрово око и Жадеит - DM-2253
Дамска гривна от естествени камъни Тигрово око и Жадеит - DM-2253 Дамска гривна от естествени камъни Тигрово око и Жадеит - DM-2253 Дамска гривна от естествени камъни Тигрово око и Жадеит - DM-2253 Дамска гривна от естествени камъни Тигрово око и Жадеит - DM-2253

Описание:
Ръчно изработена еластична дамска гривна от естествени камъни Тигрово око и Жадеит, красиви и нежни метални рингове инкрустирани с кристали Цирконий CZ (Cubic Zirconia).

Оригинален дизайн от DANIMADE - модел DM-2253

Всеки обича да получава подаръци, така се чувства забелязван и обичан. Добре е подаръка да е уникален, да излъчва лично отношение и топлина, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.
Разбира се не забравяйте, че Вие също сте важни и можете да изберете гривна и за себе си, просто така за да направите деня си по-цветен и да притежавате едно бижу от естествени камъни по Ваш вкус и моден стил.

Затова онлайн магазин Smart Choice Ви предлага да изберете от голямо разнообразие на дамски и мъжки гривни от естествени камъни.

Елементи:

- 10 мм. мъниста ТИГРОВО ОКО - камъкът на сбъднатите Надежди.

Това е камък с магическа слънчева енергия, който вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи.

- 10 мм. мъниста ЖАДЕИТ - Енергийният стабилизатор.

Предпазва от всички неприятности и нещастия. Смята се, че украшения с жадеит донасят на човек емоционално разреждане и са способни да го направят щастлив. В стари времена на Изток се е считало, че стиснат в ръка жадеит помага за сключване на изгодна търговска сделка.

- декоративни метални рингове, инкрустирани с кристали Циркония CZ (Cubic Zirconia)
- корда - изключително здрава, еластична и водоустойчива

Обиколка на гривната (стандартна) – 17 см. с възможност за промяна на размера по ваше желание. Обиколка на гривната можете да изберете от менюто в дясно.

АКТУАЛНО!
При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, колие, броеница, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.
Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.
В онлайн магазин Smart Choice Ви предлагаме много и различни идеи за бижута изработени от естествени камъни. Избирайте бижутата си умно!

НОВО предложение от #SmartChoice - възползвайте се от нашите #отстъпки до 15%

https://www.smartchoicebg.com/damska-grivna-ot-estestveni-kamani-tigrovo-oko-i-zadeit-dm-2253.html

Използвани материали:
тигрово око, жадеит

Цена:

14.90 лв.11.90 лв.
За контакт:
Град: София
DANIMADE
профил
оценки
обяви (95)
Добавена на 22.07.2019 - 19:54
Преглеждания: 58 пъти
Оценка:
5 звезди, на базата на 1 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!