Ръчно изработени обеци от стомана Космос

Ръчно изработени обеци от стомана Космос
Ръчно изработени обеци от стомана Космос Ръчно изработени обеци от стомана Космос

Описание:
Ръчно изработени обеци от стомана Космос – ръчно изработени обеци от неръждаема медицинска стомана и слънчев камък (авантюрин) в тъмносин цвят, известен още като Нощта на Кайро.
Тези ръчно изработени обеци Космос са с изискана визия и изчистен стил. Подходящи, както за младите дами решили да се насладят на нощния живот, така и за дами, целящи по-делови стил на облеклото за по-официални събития.
Комбинацията на сребристо-сивия цвят на стоманата, с този на наситено тъмносиният цвят на минерала Авантюрин е изключителна! Авантюринът е много фино полиран до степен, че изпъкват изящните мънички отблясъци ,които му придават неповторима загадъчност, а това придава и неповторима загадъчност на жената, която ги носи!
Това бижу от стомана е изработено в техниката chainmaille, като при нея се преплитат стоманени халкички с различни диаметри по начин, при който да се получи една изключителна симетрия и усещане за красота на бижуто.
Стоманата с която работим не ръждясва и не предизвиква алергии. Дължината на Ръчно изработени обеци от стомана Космос е 4 см. Предлагат се в сребрист цвят на стоманата.
Авантюринът е смятан за камък-талисман. Вярва се , че той дава късмет в играта, късмет в бизнеса и помага в рискови ситуации. Авантюринът е камък на пътешественици, планинари, бизнесмени, моряци – всички, които не се страхуват да поемат премерени рискове. Хората, носещи авантюрин, създават добро впечатление на другите, понякога дори неволно.
Цвeтoвeтe, ĸoитo ca пoĸaзaни нa eĸpaнa, мoгaт дa ce paзличaвaт лeĸo oт дeйcтвитeлнитe цвeтoвe нa бижутата, пopaди paзличиятa в ocвeтлeниeтo и тexничecĸитe xapaĸтepиcтиĸи нa eĸpaнитe.
Получавате Ръчно изработени обеци от стомана Космос с гаранция на изработката 2 години. Това бижу се изработва лично за Вас. Срока за изработка и доставка е от 2 до 5 работни дни. При поръчка, ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите.

https://teoniko.com/produkt/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%81/

Използвани материали:
медицинска стомана, авантюрин

Цена:

9.20 лв.
За контакт:
Град: Бургас
teoniko
профил
оценки
обяви (8)
Добавена на 01.06.2019 - 22:32
Преглеждания: 116 пъти
Оценка:
5 звезди, на базата на 1 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!