Сапун с Невен, Козе Мляко и Мед

Сапун с Невен, Козе Мляко и Мед
Сапун с Невен, Козе Мляко и Мед

Описание:
Невенът се е използвал в продължение на векове и са му приписани много фантастични свойства. Той има големи количества флавоноиди - растителни антиоксиданти, които защитават клетките от свободни радикали. В комбинация с козе мляко, което съдържа витамин А и алфа хидрокси киселини, този сапун е чудесен за суха кожа. Без аромат, за да се намали шансът за проява на чувствителност към някоя от съставките на етеричните масла. Добавен е също качествен български мед, който гарантира богата пяна!

Невенът в този сапун присъства като извлек в зехтина и водата. Останалите съставки са прекрасни за кожата растителни масла, както и коприна за кремообразна пяна.

Както винаги, без палмово масло, сулфати, консерванти, изкуствени оцветители или аромати.

Сапунът е опакован в памучен, ръчно боядисан плат (батик), което го прави подходящ за подарък или просто за Вас, за да се поглезите!

Моля, имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени на малки партиди и затова можете да забележите малки разлики в цветовете и теглото.

100гр ℮

www.sashanaturals.com; www.facebook.com/SashaNaturals

Използвани материали:
Зехтин, Био кокосово масло, Натриева основа, Слънчогледово масло, Био масло от карите, Био какаово масло, Рициново масло, Пчелен восък, Мед, Козе мляко, Вода, Извлек от невен, Копринени аминокиселини, Извлек от семена на анато

Цена:

8.00 лв.
За контакт:
Град: София
sashanaturals
профил
оценки
обяви (15)
Добавена на 02.05.2019 - 22:59
Преглеждания: 68 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!