Гривна шамбала с естествени камъни - ахат

Гривна шамбала с естествени камъни - ахат
Гривна шамбала с естествени камъни - ахат Гривна шамбала с естествени камъни - ахат

Описание:
Гривните Шамбала са древно тибетско украшение, носено от будистките монаси в манастирите на далечна Азия, което ползват при медитация за достигане на върховна хармония.
Днес гривните Шамбала са изключително популярни и сред известните личности. Много холивудски знаменитости носят гривни Шамбала, като изящно украшение, също и за постигане на вътрешна хармония, духовен мир и постигане на лични цели.
Гривните Шамбала са изцяло ръчна изработка, носещи късмет. Те са както красиво бижу така и талисман, носещ сила, душевен мир и
любов. Ахатът е скъпоценен камък, образуван в концентрични пластове в широко разнообразие от цветове и текстури. Ахатите са сред най-старите лечебни камъни, носещи късмет. По принцип ахатът помага на този, който го носи, да различи истинските приятели от фалшивите. За него се твърди, че предотвратява бури и мълнии, пази децата от опасности, като най-вече предотвратява падания, и носи просперитет. Ръчна изработка - Ивичест ахат и текстилна корда. Обиколка на китката - 17 см.

Изработвам и по желание на клиента.

Използвани материали:
естествен камък - ахат, текстилна корда

Цена:

26.90 лв.
За контакт:
Град: Каварна
iva.lina
профил
оценки
обяви (9)
Добавена на 05.01.2019 - 12:25
Преглеждания: 73 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!