Гривна от естествени камъни Колекция Коледни вълшебства

Гривна от естествени камъни Колекция Коледни вълшебства
Гривна от естествени камъни Колекция Коледни вълшебства Гривна от естествени камъни Колекция Коледни вълшебства Гривна от естествени камъни Колекция Коледни вълшебства Гривна от естествени камъни Колекция Коледни вълшебства

Описание:
И тъй като „на Коледа стават чудеса“...Се замислих за дребните неща носещи магия. Да! Дребните неща... Те са чудесата! Да не може да откъснеш поглед от мигащите коледни лампички, които сякаш се препират шеговито и се надбягват – коя ще стигне по-бързо до... безкрая... Сгушен под топлото одеяло да наблюдаваш снежинките, които сякаш от преспите се смеят на Слънцето за последно... преди да се разтопят... Да откриваш топлината в танцуващите пламъчета в камината, които сякаш се заиграват във вълшебен танц, преди да се превърнат в жарава.... В прегръдката на любим човек, който сякаш само с едно докосване може да сгрее премръзналата ти душа... В музиката, която сякаш разтапя вледененото ти от грижи и тревоги сърчице... В тези малки нещица е чудото! Чудото е във всички дребни нещица, свързани с обичта! А камъните са проводникът на всички чудеса! Потопете се в нашата Коледна магия, почувствайте силата им с една от нашите гривни.
Хаулит - камък на спокойствието , избистря мислите , кара ни да сме по-толерантни. Отваря врати за нови познания и мъдрост.
Лунен камък - спомага за омекотяване чертите на характера , успокоява страстите , пази от лоши очи , насочва енергията в правилната посока.
Сардониксът насърчава този който го носи да има по-приключенско настроение към живота. Подобрява самоконтрола и носи успех в бизнеса.
Ceдeфът e cимвoл нa ĸpacoтa и дyшeвнa чиcтoтa. Гpижи ce зa cпoĸoйcтвиeтo и xapмoниятa в ceмeйcтвoтo. Cвъpзвa ce c жeнcĸoтo нaчaлo. Πoдчepтaвa oчapoвaниeтo, нeжнocттa, вceoтдaйнocттa и ĸpacoтaтa нa пpитeжaтeля cи. Бижyтaтa cъc ceдeф ca мнoгo пoдxoдящи зa пpeoдoлявaнe нa зaтвopeнocттa, пoдчepтaвaт oчapoвaниeтo.
Авантюрина се счита за талисман на любовта, късмета и доброто настроение. Зарежда своя притежател с увереност, решителност и положителна енергия.

Използвани материали:
Хаулит, Лунен камък, Сардоникс, Седеф, Авантюрин

Цена:

25.00 лв.
За контакт:
Град: Козлодуй
valq2510
профил
оценки
обяви (11)
Добавена на 31.12.2018 - 15:51
Преглеждания: 43 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!

» Обяви от същата категория