Бохо мандала гривна с Хуалит - тибетска гривна

Бохо мандала гривна с Хуалит - тибетска гривна
Бохо мандала гривна с Хуалит - тибетска гривна Бохо мандала гривна с Хуалит - тибетска гривна Бохо мандала гривна с Хуалит - тибетска гривна Бохо мандала гривна с Хуалит - тибетска гривна

Описание:
Бутикова бохо гривна с камъни от бял хуалит,закопчалка - копче със слънце и висулка - ръката на Фатима (хамса). Гривната се увива около ръката 3 пъти,Има възможност за регулиране на закопчаването.Прекрасна както за подарък,така и за ежедневието или официални поводи ! При закупуване получавате и красива кутия за съхранение на гривната или подарък.
Хамса - Ръката на Фатима - Самата форма на амулета представлява 5 пръста с разперени палец и кутре и едно единствено око върху дланта. С носенето на ръката на Фатима се вярва, че петте елемента се сливат, изцеряват и предпазват тялото ни от психологически и физически срив.
Пазят ни от лоши очи и вредни мисли, носят късмет и сила на притежателя си.

Хуалит - Белият цвят на хаулита символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство.
Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв, от тревожните мисли. Поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции.
Хаулитът формулира амбициите- духовни и материални и ни помага да ги осъществим.
Смята се и за един от най-силните минерали за изостряне на паметта.
Лечебни свойства:
Оказва положително влияние на костите и на баланса на калция в организма. Носен под формата на бижу помага в борбата с последствията от стреса и изостря паметта. Препоръчва се и при бременните жени.
Подходящ е за ученици, студенти и за хора претоварени с умствена дейност.
Смята се, че помага и в борбата с наднормено тегло- препоръчва се мнократно интензивно разтриване на дланите с минерала. По този начин се активира обмяната на веществата и освобождаването на организма от токсини.
Хаулитът има благоприятен ефект върху съня. Поставен под възглавницата е идеално средство срещу безсъние, особено това, причинено от свръхактивност на мисли.
Чакра: Трето око, коронна
Енергия: Ин
Начин на приложение: контактно въздействие; под формата на бижу; масаж на дланите

Използвани материали:
хуалит,полу скъпоценен камък,велур,копче,хамса

Цена:

38.00 лв.27.00 лв.
За контакт:
Град: Варна
ManuWill Art
профил
оценки
обяви (1)
Добавена на 03.07.2018 - 13:05
Преглеждания: 211 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!