Гердан и гривна M 34

Код: М 34
Гердан и гривна M 34
Гердан и гривна M 34

Описание:
Ръчно изработени гердан и гривна от "ГЕРДАНИ" ЕООД с Естествени камъни Оникс мат (10мм и 8мм) и Хаулит. Цената на колието е 35лв, а с гривна 45лв. За повече модели, моля посетете сайта ни:

WWW.GERDANI.BG

тел: 0883308031

Фейсбук страницата ни:

https://www.facebook.com/gerdani.bg/
WWW.GERDANI.BG

Значение на камъните:
*Oникс: Тъй като е камък, даващ сила, той е подходящ за спортисти или хора, работещи при екстремни умствени и емоционални натоварвания. Носи баланс на ума и тялото, както и сила на духа. Даващият сила оникс, може да ви помогне да се справите с по-голяма увереност и самочувствие при определен урок или задача.
*Хаулит: Има положително влияние върху хора притежаващи проблемен темперамент и бурен нрав. Ще Ви накара да преоткриете истинското спокойствие, да станете по-толерантни и гледате от красивата страна на живота. Ще избистри мислите Ви и ще се концентрирате върху поставените си цели, като същевременно ще подобри паметта Ви и ще отвори вратите към нови познания и мъдрост.Хаулита влияе положително върху метаболизма и отделителната система, както и при някои кожни заболявания.

WWW.GERDANI.BG

Използвани материали:
Оникс и Хаулит

Цена:

35.00 лв.
Добавена на 02.03.2018 - 21:25
Преглеждания: 85 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!