Гривна от бял и син Хаулит

Гривна от бял и син Хаулит
Гривна от бял и син Хаулит

Описание:
Белият цвят на хаулита символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство. Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв, от тревожните мисли. Поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции. Хаулитът формулира амбициите- духовни и материални и ни помага да ги осъществим. Смята се и за един от най-силните минерали за изостряне на паметта.
Оказва положително влияние на костите и на баланса на калция в организма. Носен под формата на бижу, помага в борбата с последствията от стреса и изостря паметта. Препоръчва се и при бременните жени. Подходящ е за ученици, студенти и за хора претоварени с умствена дейност. Смята се, че помага и в борбата с наднормено тегло- препоръчва се многократно интензивно разтриване на дланите с минерала. По този начин се активира обмяната на веществата и освобождаването на организма от токсини. Хаулитът има благоприятен ефект върху съня. Поставен под възглавницата е идеално средство срещу безсъние, особено това, причинено от свръхактивност на мисли.

Използвани материали:
естествени камъни, хаулит, метални елементи, ластична корда

Цена:

5.00 лв.
За контакт:
Град: Плевен
kirilova_m279
профил
оценки
обяви (4)
Добавена на 31.01.2018 - 11:02
Преглеждания: 105 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!