Бутиков комплект зимна шапка с цвете и шал яка

Бутиков комплект зимна шапка с цвете и шал яка
Бутиков комплект зимна шапка с цвете и шал яка Бутиков комплект зимна шапка с цвете и шал яка Бутиков комплект зимна шапка с цвете и шал яка Бутиков комплект зимна шапка с цвете и шал яка

Описание:
Бутиков комплект зимна шапка с цвете и шал яка в розово-лилаво и светло сиво - зимна нежност!❄️
Шапката и средната част на шала са изплетени с интересна техника - с уред с преплитане, подобно на тъкане. Сивата част на шала е изплетена на пръсти, а към шапката има пресукан шнур с помпони и изплетено на 1 кука пухкаво цвете (ако не желаете цветето като аксесоар - може лесно да се махне от шапката и да се използва за друга украса). Съчетанието на отделните елементи придават уникално излъчване! Преждата е обемна и подходяща за зимата. Комплектът е изплетен с идеята да е многофункционален за носене - според желанието за визията ви! Шалът-яка е съчетание 2 в 1 - освен като такъв, може да се използва и като лента за глава. Шапката може да се носи в 3 варианта! Изплетена е по начин, който позволява като се развърже шнурът в горната й част да се носи също като шал-яка. Има още един вариант за носене на шапката - ако се разхлаби малко шнурът, може дамите с дълги коси да си носят вързани на опашки косите извън шапката (през получения горен отвор). Стои много елегантно и шик! Обиколка на шапката в неразпънато състояние - 50 см (в разпънато - около 60 см), височина на шапката 26 см. Обиколка на шал-яката в неразпънато състояние - 50 см (в разпънато - около 63 см), височина 12 см. Препоръчително ръчно пране с хладка вода. Състав: вълна, памук и акрил.
Изпращам с ЕКОНТ за сметка на клиента, наложен платеж.
При интерес, вижте страницата ми във фейсбук:
https://www.facebook.com/MaricoBioHandmade/

Използвани материали:
вълна, памук, акрил.

Цена:

30.00 лв.
За контакт:
Град: Русе
vesika handmade
профил
оценки
обяви (94)
Добавена на 07.12.2017 - 10:54
Преглеждания: 52 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!