Плетено одеяло тип Русалка за възрастни и деца

Плетено одеяло тип Русалка за възрастни и деца
Плетено одеяло тип Русалка за възрастни и деца Плетено одеяло тип Русалка за възрастни и деца Плетено одеяло тип Русалка за възрастни и деца Плетено одеяло тип Русалка за възрастни и деца

Описание:
Във всяка от нас живее русалка, която копнее за безкрайното море и дълбоките води...
Но когато лятото мине и си кажем "Сбогом" с морето до следващото такова, не ни остава нищо друго освен да запазим спомена от морските си приключения.И какъв по-добър начин от одеяло русалка!
Точно така - одеяло, което досущ прилича на опашка на морска нимфа. С една такава мека пухкава завивка можем спокойно да се завием, да посрещнем първите захлаждания на наближаващата есен, да полегнем сладко на дивана и да четем любимата си книга в компанията на чаша билков чай.
Мдам, звучи наистина прекрасно. И ако все още имате затруднения да си представите какво точно представлява този аксесоар, задължителен за всяка любителка на морските наслади, вижте галерията ни тук и се вдъхновете.
Одеяло Русалка е ръчно изплетено от супер дебела и мека прежда - 100 % акрил. Чудесен подарък за малки и големи. Удобно, топло и комфотно се чувства човек обгърнат от интересното одеяло. Изработва се по поръчка в различни цветове и размери по Ваш избор.

Използвани материали:
прежда 100% акрил

Цена:

90.00 лв.
За контакт:
Град: София
DesyGalova
профил
оценки
обяви (1)
Добавена на 01.12.2017 - 16:46
Преглеждания: 924 пъти
Оценка:
5 звезди, на базата на 1 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!