Торба за бутилка вино от крафт хартия

Торба за бутилка вино от крафт хартия
Торба за бутилка вино от крафт хартия Торба за бутилка вино от крафт хартия Торба за бутилка вино от крафт хартия Торба за бутилка вино от крафт хартия

Описание:
Торба за бутилка вино с щампа, ръчно изработена от кафява крафт хартия.

Размер: 12 х 37 х 11 см
Печат/щампа: "Good Wine, Good Friends, Good Times" отпечатано в черно и червено от двете страни
Дръжки на торбата: 2 х 50 см черен памучен шнур
Цвят на торбата: кафяв крафт (отвън и отвътре)
Материал: качествена еко крафт хартия (200 гр./м2)
Тегло на торбата: 65 гр.

Доставка и плащане:
Изпращаме торбите по куриер за сметка на получателя с наложен платеж.

Контакт:
През сайта ruchnaizrabotka.com или на тел. 0878337481
Тази ръчно изработена крафт торба за подаръци е подходяща за всякакъв повод. Произведена е от здрав кафяв крафт картон с приятен златист отенък. Ако търсите торба за подарък за рожден ден, сватба, свети валентин, юбилей или друг специален повод, тази крафт торба за бутилка вино може да бъде идеалната опаковка за вашия подарък.

Торбите са подходящи и за луксозни стоки за вашия магазин. Нашите ръчно изработени крафт хартиени торби са с подсилени дъна за по-голяма здравина. Качеството на хартията и на изработката могат да конкурират всеки производител на хартиени торби в България.


торба крафт, хартиена торба, торба подарък, торба за подаръци, подаръчна торбичка, хартиена торбичка, подарък за сватба, подарък за рожден ден, торба от хартия, луксозна торба за подарък, крафтова торба, крафт торбичка, торба хартия, опаковка за подарък, опаковка за подаръци, подарък свети валентин, подарък за жена, подарък за мъж, опаковка за вино, опаковка вино, опаковка бутилка, торба бутилка, опаковка вино подарък, торба вино, торба за вино

Използвани материали:
крафт хартия, еко хартия, крафт картон

Цена:

5.85 лв.
За контакт:
Град: Варна
stickynotes
профил
оценки
обяви (4)
Добавена на 09.08.2017 - 11:31
Преглеждания: 48 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!