пръстен ''Нежен лунен камък''

пръстен ''Нежен лунен камък''
пръстен ''Нежен лунен камък'' пръстен ''Нежен лунен камък'' пръстен ''Нежен лунен камък''

Описание:
Този ексцентричен и елегантен пръстен е ръчно изработен по технологията Wire Wrapped , което буквално означава ''Овиване с тел''. Тънката тел,която се използва за изработката на пръстена е медна в две вариации в зависимост от дебелината.Красивият Лунен камък е прецизно вплетен с медната тел в оригинален и красив дизайн на пръстенът, с който вие ще се чувствате наистина неповторима.
Готовият пръстен е допълнително оксидиран и ръчно полиран за траен и продължителен завършек.Оксидацията на медта придава нежен и античен отблясък, като процесът оцветява метала в по-тъмни и топли тонове.
Пръстенът ще бъде опакован в нежна картонена кутийка, подходяща за красив и оригинален подарък.
Размерът на пръстенът е 17мм в диаметър, но може да бъде изработен и по ваш размер.За изработката на пръстена са нужни от 1 до 2 дена.Тъй като е ръчна изработка са възможни леки разлики в самата изработка и цветът на камъкът от приложената фотография .Всеки природен камък е идентичен сам по себе си!

Грижа за вашето медно бижу :
Медта е метал,който с времето се оксидира и се покрива с патина .Вашето бижу може да потъмнее и загуби първоначалният си блясък.За това, бих дала съвет :
- да не се мокри с вода
- да се съхранява винаги в затворени кутии или опаковки
- да се забърсва с мека кърпа ,когато забележите че е натрупало допълнителна патина и се е загубил първоначалният си блясък

Доставката ще бъде куриерска с фирма Еконт за сметка на купувача чрез наложен платеж, като има допълнителна платена услуга за отваряне на пратката ,преглед и тест на продукта.Тази допълнителна услуга ще бъде платена от продавача.

Благодаря за вашият интерес към моята работа !
Ако имате някакви въпроси относно плащането, размерът на пръстена или от друг тип , ще се радвам да се свържете с мен.

Използвани материали:
медна тел, 10 мм натурален лунен камък

Цена:

40.00 лв.
За контакт:
Град: Силистра
Slavena Duhneva
профил
оценки
обяви (2)
Добавена на 03.07.2017 - 17:57
Преглеждания: 448 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!