Гривна от червен ивичест ахат

Гривна от червен ивичест ахат
Гривна от червен ивичест ахат Гривна от червен ивичест ахат Гривна от червен ивичест ахат

Описание:
Красиво бижу подходящо както за мъже, така и за жени. Използван е черен восъчен конец, койта не се мокри и не се разтяга. Гривната се сваля и слага на ръката посредством затягащ клуп.
Използван е красив червен ахат.

Мистични свойства:
Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Ахатът е мощен емоционален лечител, подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища. Увеличава смелостта, подобрява възприятията, концентрацията и увеличава аналитичните таланти. Ахатът се смята и за камъкът- пазител на бременните жени, както и за защита от уроки.

Лечебни свойства:
Ахатът, благодарение на множеството си разновидности е подходящ за цялостно лечение - при преуморени и възпален очи, при главоболие и световъртеж, при температурни инфекции, при хроничен бронхит, ангина и задух. Помага при лечение на заболявания на панкреаса и за подобряване на кръвообръщението. Носен под формата на бижу стимулира сърдечната дейност, неутрализира стреса, предпазва от нервно напрежение и подпомага лечението при тежка и продължителна кашлица. Особено полезен е за децата- носи им успокоение и разсейва страха, предпазва ги от опасности.

Подходящ за зодии: Близнаци, Дева, Козирог, Телец.
Използвани материали:
восъчен конец , червен ахат

Цена:

13.90 лв.
За контакт:
Град: Карлово
Hristo
профил
оценки
обяви (15)
Добавена на 03.12.2016 - 19:15
Преглеждания: 188 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!