Гривна 'Нежност без край'

Гривна 'Нежност без край'

Описание:
Съчетанието от розово котешко око, матов планински кристал и перли би било прекрасен завършек ако сте избрали нежна и невинна визия. Светлите нюанси на камъните позволяват съчетание с други бижута. Гривната е с ‘много лица’, подходяща за ежедневна, спортно-елегантна визия, специални поводи, вечерен коктейл.
Камъните символизират следното:
Котешко око – камъкът носи щастие и спокойствие, повишава оптимизма, щедростта и доверието. Подпомага креативността и добротата. Прогонва трвожните мисли и привлича позитивна енергия към притежателя му.
Планински кристал - камък на ума - подобрява умствените способности и ни помага да се концентрираме върху информацията, която ни трябва. Излъчва всички цветови вибрации в спектъра на светлината и по този начин може да бъде настройван за всякаква употреба, която да носи светлина и енергия на духа и тялото. Планинският кристал е мощен инструмент за хармонизиране и балансиране. Той подобрява нашите мисли и енергия и пречиства духовното, психическото и физическото ни тяло.
Перла - засилва честността и лоялността. Носи успокоение на ползвателя си и го настройва за приливите и отливите в живота. Носи чистота и насърчава вярата, любовта и почтеността. Заради асоциациите си с водата и луната, перлите балансират емоциите.
Ако харесвате тези камъни, но това не е точно вашата гривна, ще се радваме да осъществим идеята в главата ви.

https://www.facebook.com/sundryjewels

Използвани материали:
естествени камъни, еластична корда, метални елементи

Цена:

10.00 лв.0.00 лв.
Добавена на 24.09.2015 - 17:46
Преглеждания: 103 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!