Ръчно рисувани кецове "Работливите пчелички"

Ръчно рисувани кецове "Работливите пчелички"
Ръчно рисувани кецове "Работливите пчелички" Ръчно рисувани кецове "Работливите пчелички"

Описание:
Кецовете създадени да носят радост, изцяло ръчно рисувани с текстилни бои.

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ РАЗМЕР?

Преди да направите поръчка, може да изпратите запитване на лично съобщение за конкретен размер (36, 37, 38 и т.н.). За 100% сигурност, горещо Ви препоръчваме да измерите дължината в сантиметри на стелка от други Ваши спортни обувки и да ги упоменете в запитването.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?
Поръчки можете да направите на страницата ни във Facebook чрез лично съобщение или на e-mail: fetski.sneakers@gmail.com. Ако номерът, който сте избрали е наличен, обувките ще бъдат доставени с наложен платеж по куриер до посочен от Вас офис на ЕКОНТ в рамките на 10 работни дни, като таксата за доставка е за наша сметка. Ако номерът не е наличен, допълнително ще Ви уведомим за какъв период от време могат да Ви бъдат доставени. Всяка поръчка се изпраща с опция за отваряне на място като при несъответствие на Вашите очаквания може да я върнете в същия момент на куриера. Единственото, което заплащате е куриерската услуга за връщане на доставката.


КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ РЪЧНО РИСУВАНИТЕ ОБУВКИ?

Почистването се извършва ръчно или машинно, с топла вода до 30 градуса и „леки“ перилни препарати без абразивни частици, без белина и без омекотител. Не препоръчваме изстискване или центрофугиране, както и механично търкане с четка. При ръчно пране използвайте мека гъба, с неграпава повърхност.

Използвани материали:
Кецове, текстилни бои, сатенена панделка

Цена:

62.00 лв.
За контакт:
Град: София
Fetski
профил
оценки
обяви (79)
Добавена на 24.04.2015 - 15:10
Преглеждания: 380 пъти
Оценка:
0 звезди, на базата на 0 оценки
pinterest
0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!