»

Мнения

От сърце Ви благодаря! Благодаря , че ви има, благодаря за удоволствието , което доставяте, предоставяйки поле за изява на български творци , хора, отдали се на любовта си към красивото и страстта си към ръчната изработка! Благодаря  за възможността да участвам в конкурса и за насладата от успеха , благодаря и за наградата! :) Хубава вечер желая и много успехи в това, което правите!
Поздрави: Маргарита

Благодаря за предоставената безплатна възможност да предложим на хората, нещата които правим с толкова много старание и любов! Пожелавам успех на прекрасния ви сайт  и хубава празнична вечер!
Поздрави 
Ваня 

Имате страхотен сайт! Радваме се, че сте ни харесали - нашата страница Gradina:)) току що разгледахме сайта ви и си направихме регистрация и обяви и дори промотирахме някой. Страницата във фейсбук също е супер, ще споделяме и тук и ще се радваме да ни подкрепите и споделите . Благодарим!

Здравейте, ако правилно съм разбрала,
мога да кача мои произведения напълно безплатно, а след като нещо се продаде- отново ли нищо не дължа. Извинявайте за въпросите, но не мога да повярвам, че наистина съществуват такива себераздаващи се хора в наши дни.
Вие сте страхотни наистина, поздравления и комплименти! Желая Ви от все сърце здраве, обич и хармония.
Поздрави, Марина

Еха, че хубава новина! Много хора ме поздравиха за нещата, които правя, а други директно си поръчаха по някоя красота. Няма отказване Започвам да правя на поточна линия Благодаря ви и на вас за това, че ми давате шанс да си покажа нещицата. В момента правя нещо и се надявам вечерта да мога да го сложа и него на сайта ви. Хубав и спокоен, усмихнат и спорен да е денят ви!

Аз и сестра ми много ви харесахме, във вашия сайт има очарование и силно присъствие, затова ви намират бързо,поздравления за което,наистина е от съце. Регистрирам се за първи път в сайт

Ръчна изработка

Благодарности на всички вас

Екипът изказва специални благодарности на всички вас, творци и потребители, без които нищо от това нямаше да е възможно
Поздрави,
Ръчна изработка