Направете си уникален свещник за празниците

преди 6 години, 5 месеци, 21 дни

Направете си уникален свещник за празниците

Вижте как бързо и лесно може да си направите бляскав и уникален свещник за празниците

уникален свещник за празниците


Смятате, че пространството около вас заслужава освежаване?
За тази цел ви предлагам идея, която ще внесе светлина и оригиналниост в дома ви. Използвайки вашата креативност, създайте уникален свещник, който ще направи така, че вашия дом да заблести ...

уникален свещник за празниците

За да направите уникални свещници, които ще свидетелстват за вашите умения и ще внесат светлина в домовете ви, не ви е нужно много:

- Празни буркани
- Едра морска сол
- Синя и зелена боя за сладки
- Чинии от хартия
- 3 съда
- лепило за декупаж- Лак за коса
Надявам се всичко това да не ви изглежда като някой научно - фантастичен филм! Следвайте следните инструкции, които по прост начин ще ви улеснят за да осъществите изработването на тези прекрасни свещничета.

Изсипете морска сол в няколко купички, т.е. в зависимост от броя на цветовете, в които искате да оцветите вашия празничен свещник. Сипете при солта по малко боя за сладки.

уникален свещник за празниците

Сега бръкнете в бурканчето, намажете го с лепилото и го потопете хубаво в чинийката с цветна сол. После поръсете хубаво и по ръба да се покрие целият.

уникален свещник за празниците

Изчакайте 1 час преди да нанесете лака за коса върху вашата бъдеща декорация за дома. Лакът ще придаде допълнителен блясък.

Уникалният свещник за празниците е готов!

уникален свещник за празниците

Не са ли очарователни?!

Източник: www.boza.mk

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!