Сладки, романтични вазички

преди 6 години, 7 месеци, 4 дни

Сладки, романтични вазички

Идея за декорация на маса с романтични вазички

Сладки, романтични вазичкиСладки, романтични вазички


Всички вие, които харесвате романтичния стил, ще се усмихнете, когато видите тези сладки и романтични вазички поставени в раирана лента. Изключително лесен и напълно шик детайл за масата в хола например. Това, което ще ви е необходимо е стара риза, няколко красиви копчета и обикновени чаши. Вместо цветя, чашите може да напълните с вода и отгоре да поставите малки свещи. Или напълнете с пясък и поставете свещи... играйте си с различните възможности!

Така, закопчайте си ризата и отрежете парчето по протежение на средната лента. Това всъщност е частта, където се сливат дясната и лявата страна на ризата. Вие можете специално да си отрежете друга лента, но така е по-бързо и лесно.След това откопчейте лентите и при необходимост прекарайте краищата на шевна машина, за да има по-стегнат вид. Поставете чашите между копчетата и отново ги закопчайте.

Сладки, романтични вазички

С няколко прости стъпки, вашите романтични вазичики са готови.


Сладки, романтични вазички


Малък сладък проект, който ще внесе в дома ви много очарование!Източник: www.boza.mk

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!