БИО CIF

преди 6 години, 8 месеци, 26 дни

БИО CIF

Как сами да си направим био Cif


БИО CIF


Днешната рецепта за почистване е много проста и щадяща околната среда, но също така е и много ефективна: Крем за почестване тип CIF, домашно приготвен или както аз си го кръстих Био Cif.

Открих го във форума на Promiseland http://forum.promiseland.it/viewtopic.php?f=2&t=29532, Прочетох рецептата и реших да опитам да го направя. Опитах и открих, че е много вълнуващо, особено след като включва само две съставки, които всички имаме у дома си: сода за хляб и веро за миене на съдове.
За приготвянето на био Cif трябва да смесите содата с верото (като верото за предпочитане разбира се е да е еко-био). Количеството на содата, която ще сложите зависи от вида и гъстотата на верото, толкова, че да получите крем с консистенция като тази на CIF от магазина.

Ако искате, можете да добавите няколко капки етерично масло, като чаено дърво, което е антибактериално.
Използвах домашно приготвения от мен био CIF за почистване на кухненската мивка, печката и плотовете у нас. Според мен почиства много добре. Във форумът също така казват, че е много ефективен и може да "спаси" силно загоряла теджера.

Съхранява се в стъклен буркан и се разбърква за няколко секунди преди да го използвате.

1 коментар
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!
  • Zigi
    Zigi преди 3 години, 9 месеци, 14 дни

    Според мен продуктът веро, изобщо не е био, а е чиста химия