Цветя от хартия

преди 7 години, 5 месеци,

Цветя от хартияЦветя от хартия

Как да си направим рози от креп хартия

Понякога това отнема много малко, за да може бързо да се създаде нещо доста хубаво и евтино. По повод рожден ден или парти, това е възможно, като например да подготвите красиви цветни аранжировки, само с помощта на креп хартия: тя се поддава на много декоративни приложения, евтина е и може да бъде намерена в най-различни свежи и живи цветове. Ще се опитате ли да създадете един елегантен букет с рози с креп хартия? Не е трудно, ще се забавлявате и накрая ще бъдете изненадани от резултата.

Следвайте стъпките по-надолу, за да видите как да направите рози от креп хартия

Източник: http://www.faidatemania.it/

Ще са ви необходими следните материали:

Креп хартия в меко червено, като количеството зависи от това, колко рази възнамерявате да сътворите. Също така и креп хартия в зелено за дръжките и листата. Ролка тел и лепило.

Намерете и червен конец, който да съответства на цвета на хартията.


Цветя от хартия

1. Сложете червената хартия на масата и я нарежете на ленти с височина 10-12 см и с минимална дължина от 70: не се притеснявайте, ако лентите са доста дълъги, по този начин ще можете по-добре да решите дали искате да създадете по-големи или по-малки цветове. Ако е необходимо, ще можете да изрежете излишъка.

Цветя от хартия

2. Подгответе стъблата на розите с тел. Отрежете дълги парчета от около 40 сантиметра след това започнете да правите първото цвете:
Вземи една лента от креп хартия и започнах да го навивате.Цветя от хартия

3. Както навивате хартията, натиснете с пръсти в основата, за да стои неподвижно и да се диплят другите слоеве, като продължите да оформяте листенца. Продължавайте да навивате хартията, докато видите как започва да се разширява и оформя розата.
4. В този момент, вземете едно от парчетата тел и започнете да увивате плътно по нея остатъка от хартията. Ако има голям излишък, го отрежете. Сега увийте основата с червения конец и го затегнете добре.Цветя от хартия
5. Сега нарежете зелени ивици хартия и изрежете листа, след това капнете по малко по цялото стебло от основата. Хубаво го разнесете, прикрепете малки листа в основата на розата и започнете да увивате зелената хартия около стеблото до долу спираловидно. Цветя от хартия

6. Сега вземете още една лента от червената хартия и започнете да правите следващите рози от креп хартия. Така, докато реализирате цял букет рози от креп хартия.

Когато приключите с подготовката на целия букет от рози, ги подредете във ваза и ги поставете върху масата.

Цветя от хартия

Красивите червени рози от креп хартия със сигурност ще направят силно впечатление!

Успех!

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!