Винтидж пръстен с копче

преди 6 години, 9 месеци, 28 дни

Винтидж пръстен с копче

Как да си направя винтидж пръстен?

Сега ще ви покажа, как много бързо и лесно можете да си направите винтидж пръстен с копче. Аз съм виждала много такива пръстени качени в Pinterst. В случая реших да ви покажа едни, които е правила Lana създала Lana Red Studio.

Действително пръстените се правят изключително просто и не бихте имали затруднение да си направите такъв винтидж пръстен дори, ако не сте правили нищо сами до сега. За да бъде винтидж стлът е много важно какви копчета ще използвате. Иначе бихте могли да си направите най-различни цветни пръстенчета с пъстри копчета. Търсете копчета, като на снимката – метални в такива или подобни цветове.
Ето как изглежда един такъв винтидж пръстен:

Всичко, което ще ви е необходимо, за да си направите винтидж пръстен са: Копчета, регулируеми основи за пръстени, супер здраво лепило, клещи. Основи за пръстени може да намерите в магазините, където продават всякакви мъниста и метални елементи. Надявам се скоро и при нас.
2. Както знаете повечето метални пръстени имат отзад един метален ринк за зашиване на копчето към дрехата. Ако и вашите копчета са такива, вземете клещите и се опитайте да премахнете ринга от гърба на копчето. (Ако това не свърши работа, можете да вземете един чук и да се опитате с него да го приплеснете така, че да стане възможно най-плоско.)
3. Сложете малко от супер здравото лепило върху основата на пръстена, там където искате да бъде копчето.
4. Поставете копчето на пръстена и оставете да изсъхне.

Винтидж пръстен с копчеВижте само, колко прекрасно стоят на ръката.Винтидж пръстен с копче


Всичко е готово!Винтидж пръстен с копче

Толкова простичко, а толкова ефктно! С четири бързи и лесни стъпки, вашият винтидж пръстен е готов...Снимки и идея от блогът на Lana: http://lanared.blogspot.nl/

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!