Коледна елха ръчна изработка

преди 2 години, 8 месеци, 26 дни

Идеи за коледна елха ръчна изработка.

Тъй като Коледа скоро наближава, решихме да споделим няколко идеи за оригинална коледна елха ръчна изработка, с която може да впечатлите приятели, колеги или клиентите във Вашия магазин. Вероятно вече сте виждали подобни коледни дръвчета, но не пречи да дадем още няколко идеи, които намерихме в необятното интернет пространство.

Коледа е празник, който всички ние обичаме и чакаме с нетърпение, особено най-малките. Заедно с празничната трапеза, срещите с близки и приятели, хубавите подаръци и празничното настроение, в тези дни присъства навсякъде и колидната украса, която допринася празникът да бъде толкова чакан и обичан.

За да си направите коледна елха ръчна изработка са ви необходими няколко дъски, лампички, чук и пирони, акрилна боя и може малко цветна хартия. Останалото от което се нуждаете е въображение.

А ето и първата идея за коледна елха ръчна изработка:


Коледна елха ръчна изработка


Взимате няколко дъски, които прикрепяте на една по-дълга, слагате една звезда, залепвате няколко копчета и коледната елха е готова. Толкова е лесно, а толкова очарователно изглежда.

Следващата идея е в същия стил, но при нея може да използвате за надписите и техниката декупаж:


Коледна елха ръчна изработка

Тя е направена като пато, което бихте могли да закачите дори на стената.

При тази пък дъските се поставят под наклон:


Коледна елха ръчна изработка

Тук може да си поиграете и с боите - малко зелено, малко синьо и готово.

Ето и четвъртото ни предложение:


Коледна елха ръчна изработка


Тук са цели три варианта. Отново чарът на коледната елха идва от формите и избора на дъските.

И последният вариант, който също заслужава внимание е:


Коледна елха ръчна изработка


Тук вече може да си поиграете с повече цветове и цветни копчета.

Една такава коледна елха ръчна изработка, ще донесе много уют в дома ви и след празниците ще може да си я приберете за следващата година или да я развалите и да си направите нещо друго :)))

Надяваме се, че сме успели да поразвинтим фантацията ви и да сме ви накарали, ако не друго то поне да се усмихнете.

Ако пък някоя от тези идеи ви е харесала и бихте искали да имате такава соледна елха, пишете ни, може да опитаме да ви направим подобна!0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!