Сладки бижута от полимерна глина

преди 2 години, 9 месеци, 24 дни

Здравейте, приятели!

Днес реших да прекося границата на България и да споделя с вас най-сладките бижута от полимерна глина, направени от една любима моя авторка от Италия, която следвам от години. Ще се радвам, ако и на вас ви харесат и ви вдъхновят по някакъв начин!

Със сигурност сте виждали много такива бижута вече и у нас, но тя е една от тези, които познавам много от преди тук да се появят.

Нейното име е Дани и живее и твори в Италия, където всъщност е родена.

Бижутата от полимерна глина винаги са ми били любими, не само защото са изключително нежни и красиви, но полимерната глината дава свободата да твориш изключително много неща.

Когато видя сладкишчета изработени от полимерна глина, изглеждат толкова истински, че ми се иска да отхапя парченце от тях. 


Сладки бижута от полимерна глина


Полимерната глина може да се съчетава с перли, с метал, с тестил и с различни видове камъни. Самата тя може да имитира различен материал, тъй като вече на пазара има много видове полимерна глина, която имитира и различен вид материал.


Сладки бижута от полимерна глина


Бижутата на Дани от Италия са ми много любими, не само защото са добра изработка, а защото са хем модерни, хем атрактивни, хем изпълнени със сладост и цвят.

Оставям ви да им се насладите и ако желаете може да разгледате блога й, където ще намерите още много вдъхновяващи произведения от полимерна глина.

Сладки бижута от полимерна глина

Сладки бижута от полимерна глина

Адресът на нейния блог е този:

http://danishandmadecreations.blogspot.bg


Сладки бижута от полимерна глина

Сладки бижута от полимерна глина

Моля, уважавайте труда на автора и не копирайте неговите произведения, в случай че имате опит и бихте могли да изработите същите.

Ще се радвам, ако ви послужат за вдъхновение и успеете да измислите ваш модел, с който да бележите вашия почерк и креативност.

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!