Люти сосове и люти подправки Chilli Hills

преди 2 години, 10 месеци, 4 дни

Обичате ли лютичко, люто или огън люто?

Ако отговорът е положителен то е време да се запознаете със Сандо и Боряна, които са създали собствена фабрика за производство на люти сосове и подправки, за които сами отглеждат различни редки и не чак толкова редки сортове люти чушки. Тъй като и двамата са фенове на чистите и екологично отглеждани продукти, техните люти сосове и люти подправки са произведени изцяло от самите тях отгледани по чист и екологичен начин продукти.


Люти сосове и люти подправки Chilli Hills


Благодарение на различните сортове люти чушки, цветовете на лютите сосовете люти подправки са изключително колоритни и са с различна степен на люто. Може да избирате според Вашите предпочитания.

Един от по-слабо лютите сосове съдържа например Червено Хабанеро, цвекло, джинджифил, морков, лук, морска сол, винен оцет, концентриран био сок от нар.

Ако пък обичате ултра люто маже да опитате Смъртоносно лютата комбинация между Нага и Хабанеро. За по-сигурно подсилена с лют екстракт съдържащ 6.4 милиона сковила.
Предназначен за авантюристи! Съдържа Нага, червено Хабанеро, лют екстракт - 6.4 Mshu, червени чушки, лук, чесън, лайм, кафява захар, морска сол, винен оцет и подправки.


Люти сосове и люти подправки Chilli Hills


Непременно трябва да опитате и лютата сол, с която може да посолявате всичко и да я носите навсякъде със себе си. В нея освен люто има комбинация от ароматни билки и подправки, които ще направят ястието Ви неустоимо вкусно.

За повече подробности влезте и разгледайте онлайн магазинът за люти сосове и люти подправки Chilli Hills: http://www.chilli-hills.com/

Вътре ще намерите и страхотен уникален подарък в стилна кутия, с три шишенца лют сос с различна степен на лютото, с който истински ще впечатлите Ваш близък любител на люти сосове и люти подправки!


Люти сосове и люти подправки Chilli Hills


Често пъти може да се срещнете лично с производителите на тези вкусни люти сосове и люти подправки, на различни хендмейд базари в София и страната.

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!