Елфски къщички

преди 4 години, 4 месеци, 21 дни

Уникални изработки от филц.


Елфски къщички


Тъй като непрекъснато търсим да споделяме с Вас нови идеи, днес попаднахме нещо, което наистина си заслужава да не се подмине с лека ръка.

Може би повечето от Вас знаят, че филц или наречен още жива вълна, могат да се изработват куп най-различни красиви неща, като бижута, картини, мартеници, брошки, цветя, разнообразни фигурки на животни, играчки и т.н. Днес е истинско удоволствие да Ви покажем и едни прекрасни елфски къщички, които са изпипани до най-малкия детайл, уникално съчетани цветово и не последно място събрали цялата кукленска и елфска красота!


Елфски къщички


Това са изработки от руска авторска - Elena Orlova, която действително заслужава специално внимание и споделяне на таланта й.

Тук сме качили само няколко нейни елфски къщички от филц, но в Pinterest бихте могли да видите още много такива направени от нея.


Елфски къщички


Ето тук: https://www.pinterest.com/pin/336503403386178712/

Разглеждайте и се наслаждавайте на истинската магия на изкуството събрана в тези малки елфски къщички, направени с много люов, което се вижда и в самите тях.


Елфски къщички0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!