Декупаж върху нощна лампа

преди 4 години, 5 месеци, 12 дни

Декупаж върху нощна лампа. 


Декупаж върху нощна лампа


Искате ли да си направите такава нощна лампа?

Или пък да направите уникален подарък на Ваш близък по хубав повод ...

Сега ще Ви разкажем как да го постигнете. Никак не е трудно да направите декупаж върху нощна лампа, особено ако вече знаете как се прави декупаж и познавате тази техника. В случая ценното в този декупаж на нощна лампа е идеята. Идеята да използвате черно-бели снимки. Както сами виждате, ефектът върху тази нощна лампа е направо поразителен.


Декупаж върху нощна лампа


За този проект ще ви трябват обикновена нощна лампа с абажур, принтиран колаж от снимки, създаден според размерите на абажура на тази нощна лампа, която сте избрали, декупажно лепило или както вече сме споменавали по-евтиния му вариант разредено С 200.

Колажът от снимки може да принтирате в книжарниците на Офис 1. Там предлагат принт върху всякакъв вид хартия. Иначе е необходимо да изтъните хартия сами, но тази техника е малко по-особена.


Декупаж върху нощна лампа

 

И така, ако сте си принтирали колажа със снимки, може да пристъпите към правенето на декупаж върху нощна лампа.

Намажете хубаво с широка четка абажура на Вашата нощна лампа от външната страна и внимателно прикрепете принтирания лист със снимки. След това покрийте хубаво листа с лепилото и оставете да изсъхне. Повторете тази процедура няколко пъти, за да стане здраво покритието.


Декупаж върху нощна лампа


Това е всичко! Вашата нощна лампа е готова!

Забравих да Ви кажа, че не е препоръчително, а направо задължително, за тази цел да използвате черно-бели снимки. 

Ефектът с тях е много по-поразителен и ще останете очаровани от крайния резултат.

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!